Tantra massage og kropsterapi for mænd

 

Tantramassage behandling

Formålet med denne tantramassage behandling er  – gennem samtale, tantriske ritualer og bevidst berøring – at (gen)oprette et afslappet og naturligt forhold til krop, seksualitet og intimitet. Ofte vil en klient komme ned i dybe følelseslag med sig selv og opleve at få løsnet psykiske og fysiske blokeringer undervejs. Temaer, som typisk behandles er nedsat eller manglende seksuel lyst, erektionssvigt, for tidlig, forsinket eller manglende ejakulation samt orgasmeproblemer, nedsat følsomhed, problemer med intimitet eller kropsberøring og vi kan arbejde med at forlænge elskov og at lære at selvregulere og mestre seksuel energi.

3 timer med 1 behandler: DKK 2800

Bestil tid hos Mayanoa

Bestil tid hos Malwina

Bestil tid hos en kvindelig behandler

 


Forløb

Vi har ofte klienter med udfordringer, som man ikke lige bliver færdige med ved en enkelt behandling. Det er livstemaer, som kærligt skal angribes fra flere vinkler og over længere tid. I disse tilfælde har vores klienter haft stort udbytte af at lave kortere eller længere forløb, hvor de kommer rundt i en kombination af vores tilbud – eller i kombination med forløb hos andre terapeuter eller psykologer. Du kan derfor nu booke Diana til en 30 minutters session, hvor du fortæller om dine udfordringer, og hun – i samarbejde med dig, dine ønsker, behov og grænser – planlægger et forløb, som sikre, at du får dét, du har brug for.

Pris: 250 DKK

Bestil tid hos Diana 

(NB! Hvis du laver et længere forløb hos os er planlægningmødet gratis og fratrækkes prisen på forløbet (som ikke nødvendigvis betales samlet).

ZQ0O4595
IMG_9313
TantraZone