Tantra behandlinger og kropsterapi for kvinder

 

Forløb

Vi har ofte klienter med udfordringer, som man ikke lige bliver færdige med ved en enkelt behandling. Det er livstemaer, som kærligt skal angribes fra flere vinkler og over længere tid. I disse tilfælde har vores klienter haft stort udbytte af at lave kortere eller længere forløb, hvor de kommer rundt i en kombination af vores tilbud – eller i kombination med forløb hos andre terapeuter eller psykologer. Du kan derfor nu booke Diana til en 30 minutters session, hvor du fortæller om dine udfordringer, og hun – i samarbejde med dig, dine ønsker, behov og grænser – planlægger et forløb, som sikre, at du får dét, du har brug for.

Pris: 250 DKK Bestil tid hos Diana 

(NB! Hvis du laver et længere forløb hos os er planlægningmødet gratis og fratrækkes prisen på forløbet (som ikke nødvendigvis betales samlet).


Tantramassage terapi

Tantramassagen af Diana og Martin blev vist på DR's TemaLørdag,  og er klart en af vores mest populære behandlinger til kvinder. Tantra massage terapi er et godt sted at starte for dig, som kommer for første gang hos os. Denne behandling har et terapeutisk sigte og anbefales bl.a. til dig med udfordringer i dine intime relationer; manglende sexlyst; manglende orgasme, spændinger eller smerter i underlivet; seksuelle traumer, overgreb m.m. Vi indleder med en samtale og tilrettelægger behandlingen så den imødekommer din situation og ud fra dine behov.

En behandler: 3 timer, DKK 2.500 Bestil tid hos Martin


Oxytocin velvære massage

Det er en behandling af den allermest nærende slags.  Briksen er lun, lyset er blødt og du bliver mødt med varme, velduftende olier; rørt med lange, bløde strøg; blid musik og masser af kærlig, omsorgsfuld berøring. Fra hovedbund til tåspidserne bliver du æltet, aet, strøget, klappet og  nulret – og din hud får stillet sin sult efter berøring. Du går fra briksen med opfyldt hjerte og styrket krop (omend blød i knæene).

1 behandler, 2 timer: DKK 1.800 Bestil tid hos Martin  Bestil tid hos en kvindelig behandler


Sensitivitets- og grænsetræning

Har du svært ved at mærke dig selv og svært ved at bevæge dig “fra hovedet ned i kroppen”? Nogle har svært ved at give sig hen til nydelsen, mens andre har svært ved at mærke eller kommunikere sine grænser og derved kommer til at overskride dem. Andre igen oplever ubalancer, så de enten bliver hyper-følsomme eller helt følelsesløse. I begge tilfælde kan det resultere i problemer med sexlyst og orgasmer, smerter eller psykiske traumer, som giver sig til udtryk i seksuelle problemer.

Med sensitivitets- og grænsetræning bliver du bl.a. i stand til at mærke dig selv. Hvad vil du? Hvad har du lyst til? Hvor går dine naturlige grænser? Hvad siger din krop? Hvad siger dit hoved? Hvordan kan du kommunikere, hvad du vil, på en god måde? Når dit NEJ bliver tydeligt, bliver dit JA autentisk. Du bliver mere dig selv.

Sensitivitets – og grænse træning er udviklet af Martin Heese – hans signaturbehandling – anbefales som et forløb, især hvis dine grænser er blevet overskredet, men kan også fås som en enkelt behandling. Vi tager udgangspunkt i din særegne situation, og en behandling vil typisk være baseret på samtale, kropsøvelser, kropsbehandlinger og terapi.

Vi arbejder først og fremmest i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Dernæst skelner vi mellem at udvide grænser og at overskride grænser. At udvide sine grænser kan være positivt og sætte en god udvikling i gang. At overskride sine grænser ser vi som negativt, fordi man så ikke kan være til stede i sin krop og bevidsthed. Stor grænsebevidsthed giver grobund for udfoldelse, hvorfor det er en af hovedværktøjerne, når vi arbejder som tantrabehandlere.

Enkelt session (á 3 timer): DKK 2.500 Bestil tid hos Martin


Vaginalterapi, yonimapping, de-amouring, yonihealing og bækkenbundsafspænding

kan du altsammen læse mere om her i afsnittet Yonimapping og bækkenbundsafspænding.

 

ZQ0O4578
TantraZone
lanterne