Tantramassage & wellness for kinder

 

Klassisk tantramassage til kvinder

Denne “klassiske” tantramassage indledes med en kort samtale om dine ønsker og behov. Dernæst afholder vi et smukt lille ritual, som forbereder dig på behandlingen. Under selve tantramassagen bruger vi både kolde og varme olier og en kombination af lange, blide strøg og intense tryk til du rammer den tilstand, hvor du er dybt afslappet og kan give dig hen til følelsen af velvære, men uden at du keder dig.

Yonimassage indgår som et tilbud i denne behandling. Intim massage som et led i en tantrabehandling er af ikke-seksuel karakter, selvom det kan være en både vitaliserende og sensuel oplevelse. Dette er naturligvis valgfrit og undervejs i hele forløbet sikrer vi os - i overensstemmelse med vores etiske regler - at dine grænser overholdes.

1 behandler, 2 timer: DKK 1.800 Bestil tid hos Martin Bestil tid hos en kvindelig behandler

1 behandler, 3 timer: DKK 2.500 Bestil tid hos Martin Bestil tid hos en kvindelig behandler

2 behandlere, 2 timer: DKK 3.000 Bestil tid hos Martin samt en kvindelig behandler

2 behandlere, 3 timer: DKK 4.400  Bestil tid hos Martin samt en kvindelig behandler


Tantra Gudindemassage

Denne behandling egner sig særligt til kvinder, som ønsker at hengive sig til skamløs forkælelse, dekadent dejlighed og frem for alt: nydelse. Tantra Gudindemassage er en dybt afslappende, sensuel og velværegivende massage af hele kroppen, som øger den sensuelle energi, aktiverer "slumrende" erogene zoner og løsner op for spændingerne i hele kroppen. Behandlingen er kortere (90 min) og indeholder ikke intimmassage. Til at åbne sanserne bruger vi kærlige, omsorgsfuld berøring, blid musik, gode olier, fjer, silke m.m.

Gudindemassagen er en kombination af udvalgte teknikker, som stammer fra:

  • tantramassage: bygger på visdom og ritualer fra Taoisme (kinesisk filosofi) og Tantra (hinduistiske/buddhistiske ritualer, som er over 2.000 år gammel).
  • sportsmassage: klassiske massageteknikker som løsner op for myoser og muskelspændinger
  • hawaiiansk lomi-lomi massage: lange rytmiske strøg som giver en helhedsfornemmelse
  • shiatsu: japansk trykmassage, som genskaber balance i kroppens energibaner
  • thaimassage: forløsende og afspændende stræk

Også god at give som gave til kvinden i dit liv.

1 behandler, 90 min.: DKK 1.400 Bestil tid hos Martin


Cuddling

Cuddling er ikke-seksuel fysisk berøring helt eller delvist uden ledsagelse af samtale. Det foregår ved at du først har en kort samtale med din cuddler, hvor I aftaler hvordan I kommunikerer omkring berøringen. Din cuddler guider og sætter rammerne, men det er dine ønsker for berøring, som er centrale. Cuddling sessionen starter med siddende eller stående kramning og derefter kan du enten lægge hovedet på din cuddlers knæ eller I kan ligge ned sammen alt efter, hvad du har lyst til den dag.

Hos CHAI bliver cuddlingen gennemført af Martin, som selvfølgelig er uddannet og professionel cuddler, der har været gennem træning og supervision og særligt uddannet i at give dig optimal tryghed.

Du bliver bedt om at læse og underskrive de etiske principper, som er en forudsætning for at alle parter for en både god og tryg oplevelse. Dem kan du læse her.

Med Martin, 60 min.: DKK 800 Bestil tid hos Martin


Dynamisk tantramassage

Alt, hvad der er tantramassage bliver samlet i denne behandlingsform. Det er en massageform, som foregår nærmest som en dans - din krop taler til din behandler og han/hun svarer. Kroppen fortæller hovedet, hvad der sker, ikke omvendt. Du lærer at lytte til og stole på kroppens visdom og impulser og at blive mere naturlig og autentisk ved at udtrykke dig gennem kroppen. Denne form for behandling giver muligheder for at hurtigt at transformere svære følelser til vital energi og fordeler den seksuelle energi i hele kroppen.

1 behandler, 2 timer: DKK 1.80 Bestil tid hos Martin

1 behandler, 3 timer: DKK 2.500  Bestil tid hos Martin

2 behandlere, 3 timer: DKK 4.400 Bestil tid hos Martin samt en kvindelig behandler


Oxytocin velværemassage

Det er en behandling af den allermest nærende slags.  Briksen er lun, lyset er blødt og du bliver mødt med varme olier; rørt med lange, bløde strøg; blid musik og masser af kærlig, omsorgsfuld berøring. Fra hovedbund til tåspidserne bliver du æltet, aet, strøget, klappet og  nulret - og din hud får stillet sin sult efter berøring. Du går fra briksen med opfyldt hjerte og styrket krop (omend blød i knæene).

1 behandler, 2 timer: DKK 1.800

For kvinder: Bestil tid hos Martin Bestil tid hos en kvindelig behandler

For mænd: Bestil tid hos en kvindelig behandler

 

ZQ0O4595
ZQ0O4574
TantraZone