Tantra til kvinder

 

Tantra til kvinder

Her kan du finde en oversigt over alle vores tilbud særligt til kvinder, samt genveje - klik på den behandling, du ønsker at læse mere om.

Tantramassage behandling og kropsterapi til kvinder

Tantra massage terapiDenne behandling har et terapeutisk sigte og anbefales bl.a. til dig med udfordringer i dine intime relationer; manglende sexlyst eller orgasme, spændinger eller smerter i underlivet; seksuelle traumer, overgreb m.m. Læs mere.

Oxytocin velvære massageOgså kaldet en “kærlighedsbehandling” - en behandling af den allermest nærende slags.  Masser af kærlig, omsorgsfuld berøring. Læs mere.

Sensitivitets- og grænsetræningMed sensitivitets- og grænsetræning bliver du bl.a. i stand til at mærke dig selv. Hvad vil du? Hvad har du lyst til? Hvor går dine naturlige grænser? Hvad siger din krop? Hvad siger dit hoved? Hvordan kan du kommunikere, hvad du vil, på en god måde? En behandling vil typisk være baseret på samtale, kropsøvelser, kropsbehandlinger og terapi. Læs mere.

Tantramassage og wellness til kvinder

Klassisk tantra massage: Indledes med en samtale om dine ønsker og behov. Under selve massagen bruger vi både kolde og varme velduftende olier og en kombination af lange, blide strøg og intense tryk til du rammer den tilstand, hvor du er dybt afslappet og kan give dig hen til følelsen af velvære, men uden at du keder dig. Yoni massage indgår som et tilbud. Læs mere.

Tantra Gudindemassage: Er en dybt afslappende, sensuel og velværegivende massage af hele kroppen, som øger den sensuelle energi, aktiverer “slumrende” erogene zoner og løsner op for spændingerne i hele kroppen. Læs mere.

Cuddling: Er ikke-seksuel fysisk berøring helt eller delvist uden ledsagelse af samtale. Din cuddler guider og sætter rammerne, men det er dine ønsker for berøring, som er centrale. Læs mere.

Dynamisk tantramassage: Er en massageform, som foregår nærmest som en dans – din krop taler til din behandler og han/hun svarer. Du lærer at lytte til og stole på kroppens visdom og impulser og at blive mere naturlig og autentisk ved at udtrykke dig gennem kroppen. Læs mere.

Yonimapping og bækkenbundsafspænding (vaginal terapi)

Yoni mapping: Er en måde at lære din yoni bedre at kende, og dermed udvide dit nydelses- og følelsespotentiale. Læs mere.

De-Amoring (Afvæbning)Akupressur, dvs. tryk og massage udvendigt og indvendigt i Yoni.Læs mere.

Yoni Healing: En lægende behandling, som med stor varsomhed og respekt for dine grænser healer dig og din yoni. Læs mere.

Bækken og & underlivsmassageVi fokuserer på området omkring kroppens midte: Bækken, mave, bagdel, hofter, lyske og kønsorganer. Læs mere.

Sexolog session

Skræddersyede sexolog sessioner som alternativ til både psykoterapi og kropsterapi. Læs mere.

Tantrakurser og workshops

Yoniversal Wisdom – Kvindegruppe: Med respekt for den enkeltes grænser udforsker vi, hvordan vi forbinder seksualitet og hjerte og kommer “fra hovedet og ned i kroppen”. Gennem kropsøvelser, vejrtrækningsøvelser, dynamiske meditationer og delinger udforsker vi nysgerrigt hvad kroppen siger, hvor de sunde grænser går, og styrken til at tage ansvar for eget liv. Læs mere.