Sensitivitets- og Grænsetræning

Har du svært ved at mærke dig selv og svært ved at bevæge dig “fra hovedet ned i kroppen”? Nogle har svært ved at give sig hen til nydelsen, mens andre har svært ved at mærke eller kommunikere sine grænser og derved kommer til at overskride dem. Andre igen oplever ubalancer, så de enten bliver hyper-følsomme eller helt følelsesløse. I begge tilfælde kan det resultere i problemer med sexlyst og orgasmer, smerter eller psykiske traumer, som giver sig til udtryk i seksuelle problemer.

Med sensitivitets- og grænsetræning bliver du bl.a. i stand til at mærke dig selv. Hvad vil du? Hvad har du lyst til? Hvor går dine naturlige grænser? Hvad siger din krop? Hvad siger dit hoved? Hvordan kan du kommunikere, hvad du vil, på en god måde?

Når dit NEJ bliver tydeligt, bliver dit JA autentisk. Du bliver mere dig selv.

Sensitivitets – og grænse træning er udviklet af Diana Diakova og Martin Heese – deres signaturbehandling – anbefales som et forløb, især hvis dine grænser er blevet overskredet, men kan også fås som en enkelt behandling. Vi tager udgangspunkt i din særegne situation, og en behandling vil typisk være baseret på samtale, kropsøvelser, kropsbehandlinger og terapi.

Vi arbejder først og fremmest i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Dernæst skelner vi mellem at udvide grænser og at overskride grænser. At udvide sine grænser kan være positivt og sætte en god udvikling i gang. At overskride sine grænser ser vi som negativt, fordi man så ikke kan være til stede i sin krop og bevidsthed. Stor grænsebevidsthed giver grobund for udfoldelse, hvorfor det er en af hovedværktøjerne, når vi arbejder som somatiske sexologer ogg tantrabehandlere.

Sessioner i sensitivitets- og grænsetræning gives af Martin Heese.

 

PRIS:

3 timer: 2.800 DKK


Sensitivitets- og grænsetræningsforløb (3 gange á 3 timer): 7.500 DKK

 

TIDSBESTILLING:
Sen en mail til tantra@tantrazone.dk eller ring 25555136 (CHA) eller 26801046 (Martin)

 

 

ZQ0O4595
ZQ0O4574
TantraZone