Etiske regler

Hos TantraZone er etikken i højsædet og i alt, hvad vi foretager os som professionelle kropsterapeuter og tantrabehandlere har vi fokus på sunde grænser og hjertelighed. Vi er stiftende medlemmer af Brancheforeningen for Tantrabehandlere og -massører.

Fordommene om tantra er desværre mange, så vi gør opmærksom på, at der IKKE dyrkes sex på workshops eller gives sexuelle ydelser af nogen art i TantraZone/CHAI. I nogle øvelser kan der forekomme nøgenhed, men altid i overensstemmelse med den enkeltes grænser.

 

Alle behandlere hos TantraZone er certificerede behandlere og forpligter sig derved til at følge følgende regler:

CHAIs ETISKE REGELSÆT

 

DETTE VIL VÆRE INDLYSENDE FOR LANGT DE FLESTE! 

MEN BEHANDLINGSMARKEDET I DANMARK UNDER OVERSKRIFTEN “TANTRA” ER TEMMELIG BROGET, SÅ DET SKABER TRYGHED AT HAVE HELT PÅ PLADS, AT EN CHAI-BEHANDLER ADSKILLER SIG FRA MANGE ANDRE VED ALTID AT HÅNDHÆVE FØLGENDE: 

 

 • 1. Behandleren har tavshedspligt i henhold til straffelovens paragraf 152.Oplysninger om klienten og forløbet må kun viderebringes til CHAIs undervisningsteam og kun med klientens skriftlige tilladelse.
 • 2. Behandleren forbliver påklædt under berøring af klienten. Dvs. at behandleren altid som minimum er iført shorts og top.
 • 3. Al berøring er envejs.Såfremt klienten ønsker at lære at give erotisk berøring henvises til par-sessioner, hvor klienten medbringer en partner. 
 • 4. Behandleren anerkender altid klientens grænser. Behandleren spørger om lov til at berøre og stopper med berøring, når klienten anmoder om dette. 
 • 5. Behandleren indgår aldrig i en seksuel og/eller romantisk relation med en klient under en behandling og heller ikke i mindst 12 måneder efter behandlingen. Såfremt der opstår romantiske følelser (forelskelse) fra klient til behandler eller vice versa, afbrydes behandlingsforløbet med det samme.
 • 6. Behandlere/undervisere/studerende er bevidste om den magt, de har i rollen som udøvere, og de bruger ikke denne til seksuel eller anden form for udnyttelse (dvs. at tage beslutninger ud fra egne intentioner) af klienter.
 • 7. Personer under 18 år tilbydes ikke intim behandling. De kan kun modtage behandling i form af almindelig massage eller samtale. 
 • 8. Der berøres aldrig med kønsdele eller oralt.
 • 9. Der gives aldrig behandlinger til personer påvirket af alkohol og/eller af euforiserende stoffer.

Cuddling etiske principper

For at sikre den mest trygge og optimale oplevelse for gæst og cuddler, har vi defineret et sæt etiske principper, som vi anmoder vores gæster om at give skriftlig samtykke til ved sin ankomst til en cuddling session.

 

#1 Vi har ingen seksuel kontakt mellem gæst og cuddler.

Med seksuel kontakt mener vi:

 1. Intentionel seksuel berøring af genitalier og bryster med enten hænder eller andre kropsdele
 2. Kys på mund, hals og ansigt
 3.  Hoftebevægelser mens kønsdele er presset op af cuddleren
 4. Små kærlige kys
 5.  Foreslå seksuelle aktiviteter

 

#2 Vi har kun professionel kommunikation mellem gæst og cuddler.

Det betyder, at gæst og cuddler ikke må kommunikere på fx sms privat, men kun gennem det officielle mailsystem.

 

#3 Vi er fuldt påklædte under hele cuddling sessionen.

Hvis en af parterne har brug for at skifte tøj foregår dette i skifterummet og ude af syne for enten cuddler eller gæst.

 

#4 Vi er sansemæssigt vågne under cuddling sessionen.

Derfor skal cuddleren sikre, at der ikke gennemføres en cuddling session, hvis en af parterne er påvirket af stoffer eller alkohol. Cuddleren har ret til at udskyde cuddling sessionen til en anden gang, hvis cuddleren vurderer, at gæsten ikke er i stand til at gennemføre sessionen.

 

#5 Cuddleren har ret til at afbryde sessionen, hvis han eller hun oplever at gæsten overskrider de etiske principper.

 

#6 I tilfælde af at der afbrydes, gør vi dette ved venligt at fjerne os fysisk fra hinanden og gå ud af rummet, hvorefter den normale afsked kan finde sted.

 

#7 Der refunderes ikke honorar for en cuddling session, når gæsten har overskredet de etiske principper.

Gæster, der overskrider de etiske principper bliver blacklistede. I tilfælde af direkte seksuelt overgreb, anmelder vi kunden til politiet.

TantraZone
TantraZone
IMG_9350