Uddannelser

Oversigt over vores Udannelser

DSC_0276

Tantrabehandleruddannelse

Vil du arbejde professionelt som tantrabehandler eller vil du bruge uddannelsen som selvudvikling? Vi er stolte over at præsentere vores 13. hold tantra behandlere fra CHAI. På denne internationalt anerkendte uddannelse lærer du i trygge rammer både at modtage og give tantra behandlinger. Hold 13 starter på uddannelsen den 26. januar 2024.

Læs mere

Yonimapping uddannelse

Vi er stolte over at præsentere vores 8. hold yonimapping på CHAI. På denne uddannelse lærer du i trygge rammer både at modtage og give yonimapping (vaginalterapi), bækkenbundsafspænding, yoni-healing, de-armouring og sensitivitets- og grænsetræning. Hold 8 starter uddannelsen den 26. januar 2024.

Læs mere

TantraZone

Grænsetræning og Sensitivitetsterapi Uddannelse

Denne uddannelse er for dig som allerede arbejder med mennesker, eller for dig som er i gang med en grundig selvudviklingsrejse.

For dig som vil vække dine egne ressourcer til et liv med integritet og livskraft.

For dig som ønsker at blive bedre til at mærke dig selv, dine grænser og behov, både på det mentale, kropslige og emotionelle plan. For dig som ønsker at opbygge bæredygtige relationer.

Den er også for dig som ønsker at bruge uddannelsen til at åbne din egen klientpraksis.

Læs mere

Somatisk Sexologi Grundforløb

Dette grundforløb er din indgang til vores omfattende uddannelser indenfor Somatisk Sexologi. Uanset om du arbejder med mennesker eller er på en personlig udviklingsrejse, vil dette forløb vække dine indre ressourcer til et liv fyldt med integritet og livskraft.

Forløbet foregår over 2 weekender, niveau 1 og 2 og afholdes flere gange om året.

Forløbet er adgangsgivende til CHAI´s uddannelser Tantrabehandleruddannelsen, Yonimappinguddannelsen og Grænsetræning & Sensitivitetsterapi Uddannelsen, men det kan også tages som et særskilt kursus.

Læs mere

ZQ0O4578

Tantrakurser & Workshops

Vi holder ugentligt workshops om tantra, kærlighed, parforhold, kropsbevidsthed, kommunikation, personlig udvikling, seksualitet og spirituel udvikling. Vi har ofte spændende internationale gæstelærere.
Læs mere