Tantra kurser og workshops

 

Vi holder ugentligt workshops om tantra, kærlighed, parforhold, kropsbevidsthed, kommunikation, personlig udvikling, seksualitet og spirituel udvikling. Vi har ofte spændende internationale gæstelærere.

Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København.

 

 


Melting Monday

Melting Monday er en workshop, designet til at støtte dig i at blive mere nærværende, at blive mere sikker på dig selv og autentisk i dine relationer, i dine venskaber og dating. Vi guider dig til at undersøge magien og visdommen i Tantra, som kan være betydningsfuld og værdifuld i dit daglive liv og dit kærlighedsliv, Herunder:

*At kende dine grænser og lære hvordan du sætter dem
*Non-verbal kommunikation og leg
*Krop-Hjerte visdom
*At forstærke sanserne og åbne dit hjerte
*Opbygge sunde og bevidste relationer
*Respekt og opmærksomhed i intimitet og sensualitet

Det er en aften med nydelse og afslapning. En mulighed for at undersøge, hvad dit hjerte i virkeligheden længes efter, til at observere din krops reaktioner, til at nyde chokolade og få nye venner. Du kan forvente varm chai og et kram, øjenkontakt, hjertekontakt og kropskontakt. Vi vil grine, undersøge, udtrykke, meditere, connecte, forstå, danse, berøre – modtage og give.

Hver enkelt deltager er en vigtig del af denne rejse og den enkeltes grænser bliver fuldt ud respekteret. Det handler ikke om sexuel vildskab og vi beholder altid tøjet på!

Husk, det er ikke en dating-service.

Pladsen er begrænset, derfor er der også begrænset deltagerantal.

Pris: 180 DKK pr. aften – incl. chai, frugt, chokolade

120 DKK pr. aften, hvis du køber et 5-turs klippekort (600 DKK for 5 gange)

Tid: Dørene åbnes fra kl. 18:30
Introduktionsmøde for nye deltagere kl. 18:45
Ankom senest kl. 19:00
Workshoppen starter kl. 19:15 og slutter kl. 22:15

book now


Tantra torsdag for par - Melting for Lovers

Længes I efter et mere levende og ”juicy” samvær med hinanden?   
Ønsker I at udforske jeres sensualitet og sanselighed i trygge rammer?
Har I brug for at nære og heale jeres forhold og slappe af sammen?

Én torsdag hver måned bliver der en helt ny og enestående chance for jer til at mødes i hjertet og smelte i kærlighed. Melting for Lovers er en mulighed for at tilbringe en aften på en eventyrlig og tryg legeplads, hvor I sammen kan udforske det tantriske univers i sanseligt nærvær og opleve glæden ved bevidst berøring. Vi vil guide jer igennem polaritetsøvelser, energiøvelser, vejrtrækningsøvelser, bevidsthedsudvidende øvelser, meditation og afslapning, øjenkontakt og kommunikationsværktøjer, som støtter jer.

Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold til nye højder og dybder, og til at styrke og udvide jeres kærlighedsrelation. Det er en invitation til at huske kærligheden i hverdagen og vælge den igen og igen. I bliver inspireret til at udvide jeres nydelseskapacitet og opdage helt nye dimensioner i seksualitetens mysterium. Der bliver tid til at lege og opleve glæden og tilfredsstillelsen ved at være sammen i nuet. At vokse i kærligheden ved at blive børn igen. Aftenen afsluttes med en fælles samling, hvor der er mulighed for at sætte ord på oplevelserne, stille spørgesmål og dele indsigter.

 • Alle øvelserne  udføres med din egen partner, og en del af aften tilbringes i jeres private “rede"
 • Der forekommer ikke nøgenhed
 • Workshoppen sker i et trygt og respektfuldt rum med klare grænser og åben kommunikation
 • Begrænset deltagerantal (max 8 par) garanterer optimal Melting for Lovers

Pris : 600,00 dkk per par = (300,00 dkk per person)
Ved køb af klippekort på 5 gange 2 000,00 per par = (400,00 dkk per par per gang)

Tidspunkt: 19:00 -22:00

Datoer

 • 1. Marts 2018
 • 29. Marts 2018
 • 12. April 2018
 • 10. Maj 2018
 • 24. Maj 2018
 • 7. Juni 2018
 • 21. Juni 2018
 • 5. Juli 2018
 • 19. Juli 2018
 • 16. August 2018
 • 6. September 2018
 • 13. September 2018
 • 4. Oktober 2018
 • 18. Oktober 2018
 • 25. Oktober 2018
 • 8. November 2018
 • 22. November 2018
 • 13. december 2018

book now


Body Temple - Mindful Cuddling

Body Temple – Mindful Cuddling er en aften med næring til din krop og sjæl, som styrker din opmærksomhed for dine sande grænser og længsler. I en rolig og tryg stemning laver vi ukomplicerede øvelser, hvorigennem vi øver os i at finde frem til vores eget indre flow og at lytte til kroppens visdom.

Vi giver og modtager bevidst berøring med opmærksomheden rettet mod hvad vi har brug for mere eller mindre af og det bliver det nemmeste i verden at sige til og fra. Ukompliceret, som en dans, står du stærkt i dig selv og mærker dig selv i din egen proces. Vi sætter klare rammer, som skaber tryghed, rummelighed, ro, og hvor du mødes med omsorg og accept. Det handler om DIG. Dine grænser. Dine behov. Dine længsler. Din tryghed. Det er lige som det skal være.

Workshoppen er for både mænd og kvinder.

Berøring, kærtegn, knus, varme, nærvær og fortrolighed stimulerer også frigørelsen af lykke-hormonet oxytocin.

Ekstra gevinster ved Oxytocin:
"Positive følelser så som taknemmelighed og kærlighed ændrer hjertets fundamentale rytme, og en kohærent hjerterytme stimulerer kroppens organer til selvhelbredelse. Oxytocin stimulerer kærlighed, generøsitet, empati, tillid, gavmildhed, tolerance, taknemmelighed, evnen til at huske og til at fokusere, at yde toppræstation osv. Oxytocin i kroppen får blodtrykket og pulsen til at dale, og det gør det nemmere for dig at optage næringsstoffer. Immunforsvaret styrkes, og du føler ro, velvære, glæde og varme. Oxytocin giver dig følelsen at være elsket, og det forøger dine evner til at elske dig selv og andre." Gitte Holst Larsen, Udviklingsakademiet

Pris: 150 DKK pr. person pr. aften
Tid: 19.00-21.30

DATOER: 

 • 23. Maj 2018
 • 13. Juni 2018
 • 4. Juli 2018

Workshoppen er for både mænd og kvinder.

Vores gæster siger: 

"Det er en blidere udgave af Melting Monday men med direkte fokus på din egen rejse i af mærke og sætte dine grænser i en hjertelig situation med andre der deler sammen navigation system. At fjerne sig fra eller lægge sig til. Som alt i livet. Kom og vær med.” -Lotus Cecillia Skovgaard

“Min oplevelse fra i går er, at jeg gav mig selv en rigtigt god gave ved at deltage i Mindful Cuddling-workshoppen. Det var trygt, behageligt, udfordrende på den gode måde – og meget lærerigt. Det er bl.a. meget sundt at blive udfordret på både at man selv har og tager ansvar, mærker og sætter ens grænser – samt dette med at afslutte når det er ‘nok’ uden at skulle undskylde eller forklare.” -Linda

“Mindful cuddling er: at mærke, følge, bekræfte og styrke fornemmelsen for sine indre impulser, sit indre flow og opleve hvordan det på forunderlig vis går op i en højere enhed med den øvrige gruppe i klare trygge rammer, hvor behov bliver mødt.” -Maiken Løvgren

“Tror mit ur gik i stykker! Det føltes som om de 2 timers “body temple” var gået inden vi gik i gang - hvis det nu varede 12 eller 24 timer i stedet for, kunne det være det føltes som de 2 det faktisk varede. Takker for en fantastisk aften.” -Michael G. Jensen

“Mindful Cuddling er at stille længslen i min sjæl og min krop efter nærhed, omsorg og varme. Jeg mærker, at jeg er i stand til at elske alle og lade dem komme mig nær. Og jeg vil blive i stand til at indgå et forhold ud fra et valg i stedet for ud fra et behov. Og lige nu er hele mit indre varmt og blødt, jeg føler mig forkælet og tryg, og jeg er dybt rørt og taknemmelig. Tak”
-Christa Gunilla Wolf

book now


CHAI Tantra Lab

OBS: TantraLab udbydes ikke for tiden. Skriv os en mail, hvis du er interesseret. Der vil senere komme nye hold på TantraLab.

Vi tilbyder et nyt og mere dybdegående tantrisk forløb, et committed forløb, der løber over en sæson ad gangen, dvs. 3 weekender og 2 aftenmøder hen over efteråret.

Vi inviterer først og fremmest dem, som allerede har deltaget i et weekendforløb hos os, dvs. med nogen tantra-erfaring fra CHAI, som kender til vores tilgang og etiske kodeks med klare grænser og hjertelighed.

Fordelen ved at deltage i en lukket, committet gruppe, er bl.a. at vi på den måde får et trygt lærings- og udviklingsforløb, hvor vi støtter hinanden og har tid til at omsætte det lærte til praksis.

Vi har god erfaring fra denne type forløb, bl.a. fra vores netop afsluttede forløb Tantra Lab, hvorfra mange deltagere fortsætter i det nye forløb.

 

 

Tilmelding:
Tilmelding sker med en kort ansøgning til tantra@tantrazone.dk, hvor du skriver lidt om dine erfaringer med tantra og din motivation for at deltage (hvad ønsker du at få ud af kurset?).

Pris for hele forløbet er 5.700 DKK.
(Depositum 500 DKK opkræves ved booking)

Send en mail til tantra@tantrazone.dk hvis du vil høre mere om TantraLab
Tilmelding:
book now


Yoniversal Wisdom - Kvindegruppe

Kvindegruppen Yoniversal Wisdom foregår i dedikerede grupper, som to gange om året åbnes for nye medlemmer, som senere lukkes. Forårssæsonen 2018 er startet og gruppen er i øjeblikket ikke åben for tilmeldinger. Efterårssæsonen 2018 er planlagt til at starte 29. August 2018. Skriv til os, hvis du er interesseret i at komme med i gruppen.

Vores erfaring viser, at denne opsætning giver et trygt lærings- og udviklingsforløb, hvor vi støtter hinanden og har tid til at omsætte det lærte til praksis.

Med respekt for den enkeltes grænser udforsker vi, hvordan vi forbinder seksualitet og hjerte og kommer “fra hovedet og ned i kroppen”. Gennem kropsøvelser, vejrtrækningsøvelser, dynamiske meditationer og delinger udforsker vi nysgerrigt hvad kroppen siger, hvor de sunde grænser går, og styrken til at tage ansvar for eget liv.

Vi udforsker bl.a.:

Hvordan forbinder vi som kvinder seksualitet og hjerte med hinanden?

Hvad er vores hjertes længsel og hvordan kan vi forblive tro mod os selv?

Hvor ligger dine grænser og hvordan lærer du at lytte til din krop?

Hvordan finder du styrken til at tage ansvar i dit liv?

I kvindegruppen udforsker vi disse emner i trygge rammer, med respekt for den enkeltes udvikling. Kurset vil bestå af kropsøvelser, vejrtrækningsøvelser, dynamiske meditationer og delinger. Nøgenhed kan forekomme i enkelte øvelser – igen med respekt for den enkeltes egne grænser. Dette kvindegruppeforløb baserer sig primært på den tantriske forståelse af kvindelighed og seksualitet.


PRAKTISK INFO:

Vi mødes 8 aftener (onsdage i ulige uger) samt en hel weekend.

Datoer i foråret 2018:

 • onsdag 31. januar 2018 kl. 19.00-22.00
 • onsdag 14. februar 2018 kl. 19.00-22.00
 • onsdag 28. februar 2018 kl. 19.00-22.00
 • onsdag 14. marts 2018 kl. 19.00-22.00
 • onsdag 28. marts 2018 kl. 19.00-22.00
 • onsdag 11, april 2018 kl. 19.00-22.00
 • onsdag 25. april 2018 kl. 19.00-22.00
 • onsdag 9. maj 2018 kl. 19.00-22.00
 • WEEKEND 18.-20. maj 2018 (fredag 19.00-22.00, lørdag 10.00-18.00, søndag 10.00-17.00)


PRIS:

Hele forløbet med 8 aftener og 1 weekend koster 3500 DKK. Der opkræves depositum 500 DKK ved tilmelding. Restbeløbet skal være indbetalt senest den 31. Januar 2018.

Kontakt os, hvis du har brug for en afdragsordning.

book now


Shiva's Club - Mandegruppe

OBS: Shivas Club udbydes ikke for tiden!

This course is taught in English!

Our world is always changing… Are we as men, (*Shivas) of a new era, ready for the actual challenges in life?  … in loving relationships? … in modern societies?

During a weekend workshop and three following evenings, using a tantric approach to life, the SHIVA´S CLUB offers you the chance to embody different aspects of your masculinity connecting your sex, heart and mind.

Together with other men we will explore and expand our personal masculine resources, standing in our male power and facing the challenges in regard to women and other relationships. Also we will deepen our creative skills to be confident, passionate and expressive in sex, love and life.

The SHIVA Club will be facilitated by Martin Heese and Fernando Manrique.

Martin Heese is an internationally recognised tantra teacher and sexologist, trained massage therapist and with a special focus on connecting spirituality with sexuality. He works from Copenhagen Heart Awakening Institute – CHAI, where he teaches Tantra Massage Therapists and facilitates workshops for men, women and couples.

Fernando Manrique studied medicine around the world. In Switzerland he became a psychiatrist/psychotherapist and completed studies in Applied Ethics and Public Health. Through his practices he became a Lomilomi practicioner (LHA, Hawaii) a meditations´ Facilitator (UTA Institute, DE) and a Tantra Teacher (Skydancing Institute, France). He keep practicing other mystical and spiritual traditions (Romiromi, Shamanism, Vajrajana Tantra) and facilitate Tantra & meditation workshops in Europe.

The SHIVA CLUB comprises a weekend seminar and three following nights as a package. We also offer two introductory nights which are free for everybody. The weekend seminar can be booked alone; also the following nights can be booked individually for those who participate at the seminar. However we encourage you to attend all of them!

Send us an email if you are interested in Shiva's Club

 

ZQ0O4595
IMG_9368
IMG_9313