Tantra kurser og workshops

 

Vi holder ugentligt workshops om tantra, kærlighed, parforhold, kropsbevidsthed, kommunikation, personlig udvikling, seksualitet og spirituel udvikling. Vi har ofte spændende internationale gæstelærere.

Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København.

 

 


Melting Monday

Melting Monday er en workshop, designet til at støtte dig i at blive mere nærværende, at blive mere sikker på dig selv og autentisk i dine relationer, i dine venskaber og dating. Vi guider dig til at undersøge magien og visdommen i Tantra, som kan være betydningsfuld og værdifuld i dit daglive liv og dit kærlighedsliv, Herunder:

*At kende dine grænser og lære hvordan du sætter dem
*Non-verbal kommunikation og leg
*Krop-Hjerte visdom
*At forstærke sanserne og åbne dit hjerte
*Opbygge sunde og bevidste relationer
*Respekt og opmærksomhed i intimitet og sensualitet

Det er en aften med nydelse og afslapning. En mulighed for at undersøge, hvad dit hjerte i virkeligheden længes efter, til at observere din krops reaktioner, til at nyde chokolade og få nye venner. Du kan forvente varm chai og et kram, øjenkontakt, hjertekontakt og kropskontakt. Vi vil grine, undersøge, udtrykke, meditere, connecte, forstå, danse, berøre – modtage og give.

Hver enkelt deltager er en vigtig del af denne rejse og den enkeltes grænser bliver fuldt ud respekteret. Det handler ikke om sexuel vildskab og vi beholder altid tøjet på!

Husk, det er ikke en dating-service.

Pladsen er begrænset, derfor er der også begrænset deltagerantal.

Pris: 180 DKK pr. aften – incl. chai, frugt, chokolade

120 DKK pr. aften, hvis du køber et 5-turs klippekort (600 DKK for 5 gange)

Tid: Dørene åbnes fra kl. 18:30
Introduktionsmøde for nye deltagere kl. 18:45
Ankom senest kl. 19:00
Workshoppen starter kl. 19:15 og slutter kl. 22:15

book now


Tantra torsdag for par - Melting for Lovers

Længes I efter et mere levende og ”juicy” samvær med hinanden?   
Ønsker I at udforske jeres sensualitet og sanselighed i trygge rammer?
Har I brug for at nære og heale jeres forhold og slappe af sammen?

Én torsdag hver måned bliver der en helt ny og enestående chance for jer til at mødes i hjertet og smelte i kærlighed. Melting for Lovers er en mulighed for at tilbringe en aften på en eventyrlig og tryg legeplads, hvor I sammen kan udforske det tantriske univers i sanseligt nærvær og opleve glæden ved bevidst berøring. Vi vil guide jer igennem polaritetsøvelser, energiøvelser, vejrtrækningsøvelser, bevidsthedsudvidende øvelser, meditation og afslapning, øjenkontakt og kommunikationsværktøjer, som støtter jer.

Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold til nye højder og dybder, og til at styrke og udvide jeres kærlighedsrelation. Det er en invitation til at huske kærligheden i hverdagen og vælge den igen og igen. I bliver inspireret til at udvide jeres nydelseskapacitet og opdage helt nye dimensioner i seksualitetens mysterium. Der bliver tid til at lege og opleve glæden og tilfredsstillelsen ved at være sammen i nuet. At vokse i kærligheden ved at blive børn igen. Aftenen afsluttes med en fælles samling, hvor der er mulighed for at sætte ord på oplevelserne, stille spørgesmål og dele indsigter.

 • Alle øvelserne  udføres med din egen partner, og en del af aften tilbringes i jeres private “rede"
 • Der forekommer ikke nøgenhed
 • Workshoppen sker i et trygt og respektfuldt rum med klare grænser og åben kommunikation
 • Begrænset deltagerantal (max 8 par) garanterer optimal Melting for Lovers

Pris : 600,00 dkk per par = (300,00 dkk per person)
Ved køb af klippekort på 5 gange 2 000,00 per par = (400,00 dkk per par per gang)

Tidspunkt: 19:00 -22:00

Datoer

 • 30. januar 2020
 • 27. februar 2020
 • 12. marts 2020
 • 26. marts 2020

book now


Body Temple - Mindful Cuddling

Body Temple – Mindful Cuddling er en aften med næring til din krop og sjæl, som styrker din opmærksomhed for dine sande grænser og længsler. I en rolig og tryg stemning laver vi ukomplicerede øvelser, hvorigennem vi øver os i at finde frem til vores eget indre flow og at lytte til kroppens visdom.

Vi giver og modtager bevidst berøring med opmærksomheden rettet mod hvad vi har brug for mere eller mindre af og det bliver det nemmeste i verden at sige til og fra. Ukompliceret, som en dans, står du stærkt i dig selv og mærker dig selv i din egen proces. Vi sætter klare rammer, som skaber tryghed, rummelighed, ro, og hvor du mødes med omsorg og accept. Det handler om DIG. Dine grænser. Dine behov. Dine længsler. Din tryghed. Det er lige som det skal være.

Workshoppen er for både mænd og kvinder.

Berøring, kærtegn, knus, varme, nærvær og fortrolighed stimulerer også frigørelsen af lykke-hormonet oxytocin.

Ekstra gevinster ved Oxytocin:
"Positive følelser så som taknemmelighed og kærlighed ændrer hjertets fundamentale rytme, og en kohærent hjerterytme stimulerer kroppens organer til selvhelbredelse. Oxytocin stimulerer kærlighed, generøsitet, empati, tillid, gavmildhed, tolerance, taknemmelighed, evnen til at huske og til at fokusere, at yde toppræstation osv. Oxytocin i kroppen får blodtrykket og pulsen til at dale, og det gør det nemmere for dig at optage næringsstoffer. Immunforsvaret styrkes, og du føler ro, velvære, glæde og varme. Oxytocin giver dig følelsen at være elsket, og det forøger dine evner til at elske dig selv og andre." Gitte Holst Larsen, Udviklingsakademiet

Pris: 150 DKK pr. person pr. aften
Tid: 19.00-21.30

DATOER: 

 • 28. januar 2020
 • 25. februar 2020
 • 24. marts 2020
 • 21. april 2020

Workshoppen er for både mænd og kvinder.

Vores gæster siger: 

"Det er en blidere udgave af Melting Monday men med direkte fokus på din egen rejse i af mærke og sætte dine grænser i en hjertelig situation med andre der deler sammen navigation system. At fjerne sig fra eller lægge sig til. Som alt i livet. Kom og vær med.” -Lotus Cecillia Skovgaard

“Min oplevelse fra i går er, at jeg gav mig selv en rigtigt god gave ved at deltage i Mindful Cuddling-workshoppen. Det var trygt, behageligt, udfordrende på den gode måde – og meget lærerigt. Det er bl.a. meget sundt at blive udfordret på både at man selv har og tager ansvar, mærker og sætter ens grænser – samt dette med at afslutte når det er ‘nok’ uden at skulle undskylde eller forklare.” -Linda

“Mindful cuddling er: at mærke, følge, bekræfte og styrke fornemmelsen for sine indre impulser, sit indre flow og opleve hvordan det på forunderlig vis går op i en højere enhed med den øvrige gruppe i klare trygge rammer, hvor behov bliver mødt.” -Maiken Løvgren

“Tror mit ur gik i stykker! Det føltes som om de 2 timers “body temple” var gået inden vi gik i gang - hvis det nu varede 12 eller 24 timer i stedet for, kunne det være det føltes som de 2 det faktisk varede. Takker for en fantastisk aften.” -Michael G. Jensen

“Mindful Cuddling er at stille længslen i min sjæl og min krop efter nærhed, omsorg og varme. Jeg mærker, at jeg er i stand til at elske alle og lade dem komme mig nær. Og jeg vil blive i stand til at indgå et forhold ud fra et valg i stedet for ud fra et behov. Og lige nu er hele mit indre varmt og blødt, jeg føler mig forkælet og tryg, og jeg er dybt rørt og taknemmelig. Tak”
-Christa Gunilla Wolf

book now


Tantric Living & Loving - 1 år med tantra

Det næste forløb Tantric Living & Loving starter i februar 2020. Kontakt os, hvis du er interesseret i at være med i forløbet.
tantra@tantrazone.dk

Dette forløb, fordelt med 6 weekender over 1 år,  er baseret på Dianas og Martins mangeårige erfaring med tantra og undervisning og på SkyDancing Tantra, som er udviklet og bragt til den vestlige verden af den franske tantralærer Margot Anand.

“Tantric Living & Loving”  er et alsidigt, dybt og kreativt træningsforløb for dig, som ønsker at udvikle dig selv personligt, seksuelt og spirituelt. For dig, der er klar til at transformere dit liv. Træningsforløbet er velegnet for både singler og par.

STED:
C.H.A.I. Copenhagen Heart Awakening Institute
Læssøesgade 14b, 1tv (baghuset), 2200 København N

DATOER:
21.-23. februar 2020
17.-19. april 2020
5.-7. juni 2020
7.-9. august 2020
18.-20. september 2020
30. oktober-1. november 2020

TID:
(fredag 19.00-22.00, lørdag 10.00-22.00, søndag 10.00-16.00)

PRIS (pr. person):
11600 DKK (2200 DKK ved tilmelding og 9400 DKK senest 20. februar 2020)
Ratebetaling: 13000 DKK (2200 DKK ved tilmelding, derefter 9 månedlige rater af 1200 DKK)
Forudsætter tilmelding til PBS.

Rater betales:
1. marts 2020, 1. april 2020, 1. maj 2020, 1. juni 2020, 1. juli 2020, 1. august 2020, 1. september 2020, 1. oktober 2020, 1. november 2020.

OBS. Der dyrkes ikke sex under vores workshops i CHAI.

For mere info:
Skriv til tantra@tantrazone.dk eller ring tlf. 2627 4467 Diana og tlf. 2680 1046 Martin

Tilmelding:
book now


Yoniversal Wisdom - Kvindegruppe

Kvindegruppen Yoniversal Wisdom foregår i dedikerede grupper, som to gange om året åbnes for nye medlemmer. Gruppen lukkes, når sæsonen er startet. Forårssæsonen starter den 29. januar 2020. Gruppen er nu åben for tilmelding.

Vores erfaring viser, at denne opsætning giver et trygt lærings- og udviklingsforløb, hvor vi støtter hinanden og har tid til at omsætte det lærte til praksis.

Med respekt for den enkeltes grænser udforsker vi, hvordan vi forbinder seksualitet og hjerte og kommer “fra hovedet og ned i kroppen”. Gennem kropsøvelser, vejrtrækningsøvelser, dynamiske meditationer og delinger udforsker vi nysgerrigt hvad kroppen siger, hvor de sunde grænser går, og styrken til at tage ansvar for eget liv.

Vi udforsker bl.a.:

Hvordan forbinder vi som kvinder seksualitet og hjerte med hinanden?

Hvad er vores hjertes længsel og hvordan kan vi forblive tro mod os selv?

Hvor ligger dine grænser og hvordan lærer du at lytte til din krop?

Hvordan finder du styrken til at tage ansvar i dit liv?

I kvindegruppen udforsker vi disse emner i trygge rammer, med respekt for den enkeltes udvikling. Kurset vil bestå af kropsøvelser, vejrtrækningsøvelser, dynamiske meditationer og delinger. Nøgenhed kan forekomme i enkelte øvelser – igen med respekt for den enkeltes egne grænser. Dette kvindegruppeforløb baserer sig primært på den tantriske forståelse af kvindelighed og seksualitet.


PRAKTISK INFO:

Vi mødes 8 aftener (onsdage i ulige uger) samt en hel weekend.
Weekenden er et retreat på Møn. Der må påregnes en mindre ekstraudgift til mad og overnatning.

Datoer i foråret 2020:

 • onsdag 29. januar 2020 kl. 19.00-22.00
 • onsdag 12. februar 2020 kl. 19.00-22.00
 • onsdag 26. februar 2020 kl. 19.00-22.00
 • onsdag 11. marts 2020 kl. 19.00-22.00
 • onsdag 25. marts 2020 kl. 19.00-22.00
 • onsdag 8.april 2020 kl. 19.00-22.00
 • onsdag 22. april 2020 kl. 19.00-22.00
 • onsdag 6. maj 2020 kl. 19.00-22.00
 • WEEKEND 20.-22. marts 2020 (fredag 19.00-22.00, lørdag 10.00-18.00, søndag 10.00-17.00)


PRIS:

Hele forløbet med 8 aftener og 1 weekend koster 3500 DKK. Der opkræves depositum 500 DKK ved tilmelding. Restbeløbet skal være indbetalt senest den 28. januar 2020.

Kontakt os, hvis du har brug for en afdragsordning.

book now


Shiva's Club - Mandegruppe

OBS: Shivas Club udbydes ikke for tiden!

This course is taught in English!

Our world is always changing… Are we as men, (*Shivas) of a new era, ready for the actual challenges in life?  … in loving relationships? … in modern societies?

During a weekend workshop and three following evenings, using a tantric approach to life, the SHIVA´S CLUB offers you the chance to embody different aspects of your masculinity connecting your sex, heart and mind.

Together with other men we will explore and expand our personal masculine resources, standing in our male power and facing the challenges in regard to women and other relationships. Also we will deepen our creative skills to be confident, passionate and expressive in sex, love and life.

The SHIVA Club will be facilitated by Martin Heese and Fernando Manrique.

Martin Heese is an internationally recognised tantra teacher and sexologist, trained massage therapist and with a special focus on connecting spirituality with sexuality. He works from Copenhagen Heart Awakening Institute – CHAI, where he teaches Tantra Massage Therapists and facilitates workshops for men, women and couples.

Fernando Manrique studied medicine around the world. In Switzerland he became a psychiatrist/psychotherapist and completed studies in Applied Ethics and Public Health. Through his practices he became a Lomilomi practicioner (LHA, Hawaii) a meditations´ Facilitator (UTA Institute, DE) and a Tantra Teacher (Skydancing Institute, France). He keep practicing other mystical and spiritual traditions (Romiromi, Shamanism, Vajrajana Tantra) and facilitate Tantra & meditation workshops in Europe.

The SHIVA CLUB comprises a weekend seminar and three following nights as a package. We also offer two introductory nights which are free for everybody. The weekend seminar can be booked alone; also the following nights can be booked individually for those who participate at the seminar. However we encourage you to attend all of them!

Send us an email if you are interested in Shiva's Club

 

ZQ0O4595
IMG_9368
IMG_9313