Tantra for par

Alt til Par

Her kan du finde en oversigt over alle vores tilbud særligt til par samt genveje - klik på overskrifterne for at læse mere.

Tantramassage behandling og kropsterapi til par

Tantramassage for par: Tre timer i sanseland, hvor du og din partner (eller veninde) ligger på hver sin opvarmede briks.  Vi tager som altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov og skræddersyr   jeres oplevelse med udgangspunkt i, hvem I er som par, og  respekt for jeres grænser. Læs mere.

Tantramassage og wellness til par

Tantramassage for par: Massagen kombinerer nærværet fra tantramassagen, klassiske sportsmassage teknikker, hawaiiansk lomi-lomi massage, Japansk shiatsu og thaimassage. Læs mere.

Tantramassage de Luxe til par: Ultimativ forkælelse: varme hænder, champagne, eksotisk frugt og smeltet chokolade i skøn forening over fire timer. Læs mere.

Sexolog session 

Skræddersyet session som alternativ til parterapi. Læs mere.

Lær at giv tantramassage

Vores bedste tips og tricks til, hvordan giveren selv oplever afspænding og nydelse og samtidig bliver opladt med energi. 3 niveauer. Læs mere.

Parforløb og parterapi

Vi designer ethvert forløb så det passer præcis til jeres grænser og behov. Der indgår typisk praktiske tantraøvelser, berøringsteknikker, parcoaching, kommunikationsværktøjer, parterapi, undervisning i tantriske principper og filosofi mv. Der vil ind i mellem møderne være hjemmeopgaver og øvelser. Læs mere.

Tantrakurser og workshops

Tantra torsdag for par – Melting for Lovers:

Melting for Lovers er en mulighed for at tilbringe en aften på en eventyrlig og tryg legeplads, hvor I sammen kan udforske det tantriske univers i sanseligt nærvær og opleve glæden ved bevidst berøring. Læs mere.

Valentines Weekend - Tantra for Par

Kærlighed, bevidsthed, nærvær og intimitet, hvor nybegyndere eller let øvede kan snuse til tantraens verden på en tryg og god måde. Designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold til nye højder og dybder, og til at styrke og udvide jeres kærlighedsrelation. Øvelserne på kurset udføres med din egen partner i jeres private “rede”. Der forekommer ikke nøgenhed og workshoppen sker i et trygt og respektfuldt rum med klare grænser og åben kommunikation. Begrænset deltagerantal (max 8 par).

11.-12. februar 2017

Læs mere >>

ZQ0O4594
lanterne
TantraZone