Tantra for par

Alt til Par

Her kan du finde en oversigt over alle vores tilbud særligt til par samt genveje - klik på overskrifterne for at læse mere.

Tantramassage behandling og kropsterapi til par

Tantramassage for par: Tre timer i sanseland, hvor du og din partner (eller veninde) ligger på hver sin opvarmede briks.  Vi tager som altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov og skræddersyr   jeres oplevelse med udgangspunkt i, hvem I er som par, og  respekt for jeres grænser. Læs mere.

Tantramassage og wellness til par

Tantramassage for par: Massagen kombinerer nærværet fra tantramassagen, klassiske sportsmassage teknikker, hawaiiansk lomi-lomi massage, Japansk shiatsu og thaimassage. Læs mere.

Tantramassage de Luxe til par: Ultimativ forkælelse: varme hænder, champagne, eksotisk frugt og smeltet chokolade i skøn forening over fire timer. Læs mere.

Sexolog session 

Skræddersyet session som alternativ til parterapi. Læs mere.

Lær at giv tantramassage

Vores bedste tips og tricks til, hvordan giveren selv oplever afspænding og nydelse og samtidig bliver opladt med energi. 3 niveauer. Læs mere.

Parforløb og parterapi

Vi designer ethvert forløb så det passer præcis til jeres grænser og behov. Der indgår typisk praktiske tantraøvelser, berøringsteknikker, parcoaching, kommunikationsværktøjer, parterapi, undervisning i tantriske principper og filosofi mv. Der vil ind i mellem møderne være hjemmeopgaver og øvelser. Læs mere.

Tantrakurser og workshops

Tantra torsdag for par – Melting for Lovers:

Længes I efter et mere levende og ”juicy” samvær med hinanden?   
Ønsker I at udforske jeres sensualitet og sanselighed i trygge rammer?
Har I brug for at nære og heale jeres forhold og slappe af sammen?
Én torsdag hver måned bliver der en helt ny og enestående chance for jer til at mødes i hjertet og smelte i kærlighed. Melting for Lovers er en mulighed for at tilbringe en aften på en eventyrlig og tryg legeplads, hvor I sammen kan udforske det tantriske univers i sanseligt nærvær og opleve glæden ved bevidst berøring. Vi vil guide jer igennem polaritetsøvelser, energiøvelser, vejrtrækningsøvelser, bevidsthedsudvidende øvelser, meditation og afslapning, øjenkontakt og kommunikationsværktøjer, som støtter jer.

Tantra Torsdag for par – Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold til nye højder og dybder, og til at styrke og udvide jeres kærlighedsrelation. Det er en invitation til at huske kærligheden i hverdagen og vælge den igen og igen. I bliver inspireret til at udvide jeres nydelseskapacitet og opdage helt nye dimensioner i seksualitetens mysterium. Der bliver tid til at lege og opleve glæden og tilfredsstillelsen ved at være sammen i nuet.

At vokse i kærligheden ved at blive børn igen. Aftenen afsluttes med en fælles samling, hvor der er mulighed for at sætte ord på oplevelserne, stille spørgesmål og dele indsigter.

  • Alle øvelserne  udføres med din egen partner, og en del af aften tilbringes i jeres private “rede”
  • Der forekommer ikke nøgenhed
  • Workshoppen sker i et trygt og respektfuldt rum med klare grænser og åben kommunikation
  • Begrænset deltagerantal (max 8 par) garanterer optimal Melting for Lovers

Pris :
600,00 DKK per par = (300,00 DKK per person)
Ved køb af klippekort på 5 gange 2 000,00 DKK per par = (400,00 DKK per par per gang)


Tidspunkt
: 19:00 -22:00

Afholdes på udvalgte torsdage, 1-2 gange hver måned.

book now

Tantrisk Weekend 26.-28. oktober 2018 - Tantra for Par

Kærlighed, bevidsthed, nærvær og intimitet, hvor nybegyndere eller let øvede kan snuse til tantraens verden på en tryg og god måde.

På dette kursus lærer du, hvordan tantra kan blive en del af din hverdag. Kurset er praktisk orienteret og direkte anvendeligt.

Hvad er tantra og hvordan kan man anvende tantra i sit liv - helt konkret?

Hvordan kan man blive mere nærværende i relationer - helt konkret?

Hvad er et tantrisk møde eller date - helt konkret?

Hvordan kan man sikre sig, at man ikke overskrider sine egne og ens partners grænser - helt konkret?

Hvordan kan man dyrke tantra, hvis man kun har 5 min - helt konkret?

Og hvis man har 5 timer til rådighed - helt konkret?

Designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold til nye højder og dybder, og til at styrke og udvide jeres kærlighedsrelation. Øvelserne på kurset udføres med din egen partner i jeres private “rede”. Der forekommer ikke nøgenhed og workshoppen sker i et trygt og respektfuldt rum med klare grænser og åben kommunikation.

“Jeg er imponeret over jeres kompetente måde at sikre tryghed og rummelighed, at tilbyde struktur og frihed, at have fokus på de personlige grænser og samtidig inspirere til flow i lystfuldhed og grænseprøvning. Kort sagt følte jeg mig hele tiden helt tryg ved jeres måde at tilrettelægge og styre processerne på.”-
Frans (tidligere deltager)

“Vi kan stadigvæk ikke helt forstå hvordan vi på kun en weekend kunne lære så meget om tantra og om hinanden. Vi bruger den “5 min Tantra” øvelse  hver dag og vi elsker det - så nemt og virksomt. Diana og Martin,  I er geniale!” Tina og Anders(tidligere deltagere)

***Begrænset deltagerantal (max 8 par).

DATO:

26.-28. oktober 2018

TID:

26. oktober 2018 kl. 19.00-22.00
27. oktober 2018 kl. 10.30-18.00
28. oktober 2018 kl. 10.30-17.00

PRIS:

4500 DKK pr. par

TILMELDING
book now

ZQ0O4594
lanterne
TantraZone