Om CHAI Institutet

Om Copenhagen Heart Awakening Insitute (CHAI)

 

TantraZone har til huse hos Instituttet CHAI.

Hos os i CHAI har vi fokus på hjerte-bevidsthed,  tantra, kærlighed og kvalitet i relationer. Vi har ekspertise i alt, der vedrører samliv, parforhold og bevidstgørelse mellem mænd og kvinder. Med inspiration fra både østen og vesten skaber vi unikke læringsrum, som bringer mennesker tættere sammen – og ikke mindst tættere på sig selv.

CHAI, lige i hjertet af København, er en legeplads for voksne kvinder og mænd. Her udfolder arbejdet med sig selv og dansen imellem kønnene sig i en tryg og smuk ramme. Vi vækker sanserne og træner kroppens og følelsernes intelligens. Vores arbejde er bl.a. inspireret af den tantriske livsfilosofi, som integrerer bevidsthed, kærlighed og seksualitet, som er roden til vores skaberkraft.

CHAI er grundlagt af Diana Diakova og Martin Heese i 2010. De er internationalt anerkendte tantraundervisere og organiserer og deltager i internationale konferencer om Bevidst Seksualitet og Tantra. Husets faste stab består af erfarne workshopledere, tantrabehandlere og sexologer, der møder dig lige der, hvor du er – individuelt eller i gruppeprocesser. Ofte inviterer vi internationale undervisere, som beriger os med deres viden og erfaring.

Velkommen til nydelsen og freden i at være forbundet med dig selv, dit hjerte, andre mennesker og jorden dybt under dine fødder.

 

Velkommen til CHAI!

Her er CHAI’s egen hjemmeside.