Om os

Diana Diakova og Martin Heese internationalt anerkendte pionerer inden for tantra undervisning, tantra massage, tantra terapi, og senest indenfor Sexological Bodywork (sexologisk kropsterapi), herunder bl.a. vaginal terapi (yoni mapping). Med mange års terapeutisk erfaring underviser de i tantra både i Danmark og i udlandet, samt organiserer og deltager i internationale konferencer om Bevidst Seksualitet og tantra. I Danmark var Diana og Martin nogle af de første til at sætte tantra på landkortet, bl.a. da de viste en smuk og rørende tantra massage på TV2 i 2009. Kvinden, som modtog massagen, fik både dybe indsigter og følelsesmæssige forløsninger, som ræsonnerede hos mange danske kvinder. Det strømmede ind med e- mails fra hele landet – både kvinder og mænd ønskede sig mere information og viden om det tantriske univers. Siden dengang har de ofte optrådt i medierne.


Diana DiakovaDiana Profil ZQ0O2046-2

Tantra er min passion og mit hjertes rejse – en rejse jeg på mange måder ville ønske var begyndt for lang tid siden. Tantra har lært mig at sige ”Ja!” til alle livets gaver og udfordringer, til nydelsen og smerten, til mit lys og mørke. Til hele mig, til det maskuline og til det feminine. Til øjeblikket. Min oplevelse er, at det snarere er tantra-vejen, der har valgt mig end omvendt. Det gik op for mig at alle mine livserfaringer og udfordringer har gjort mig klar til, at jeg kan gå denne ej. Simpelthen fordi jeg har lært at lytte til mit hjerte og er kommet tættere på min essens. Især de sidste ti år af mit liv har jeg dagligt øvet mig i at leve fra hjertet.

Her kan du se et udpluk af mine uddannelser og certificeringer:

 • International Tantra Teacher Training (ved Margo Anand – Sky dancing Tantra)
 • Sexological Bodywork (ved Joseph Kramer, PhD. - certificeret af staten Californien)
 • Sacred Sexual Practitioner & Educator (ved Deborah Taj Anapol, Crystal Dawn Morris, Matt Sinbad)
 • Urban Tantra Professional Training (ved Barbara Carrellas)
 • Visionary Coach and Creator (ved Soleira & Santari Green)
 • Life & Business og Stress coach  (ved Antony Robbins samt Sofia Manning Inspire)
 • NLP Practitioner (ved ITA)
 • Certificeret Livsstilsterapeut (ved Den danske skole for komplementær terapi)
 • Tantra massage terapeut (ved European Academy of Somatic Education, Prag)
 • Heart Tantra (Living Heart træning og Heart Tantra ved Talasi Ørting)
 • Sexolog (ved Joan Ørting Insituttet)
 • Shamanic De-armoring (ved Åsa Kullberg)
 • Skyggeside Seminaret (ved Debbie Ford)
 • Continuum Movement (ved Emilie Conrad)
 • Healing massage (ved Kilden)
 • Reiki healing

Diana giver følgende behandlinger: Yonimapping, sexolog sessioner, alle tilbud til par samt planlægningsforløb. Hun underviser naturligvis også på tantrabehandleruddannelsen, TBU.


imageMartin Heese

Jeg er født i Tyskland i 1977 og har boet i Danmark siden 1992. Som person er jeg nysgerrig og elsker at udforske kroppens mange ressourcer igennem tantra, dans, bevægelse og kropsterapi. Jeg er inspireret af yoga og finder ro og fordybelse i forskellige former for meditation. Jeg har i mange år interesseret mig i sammenhængen mellem krop og psyke og menneskelige relationer. I den forbindelse har jeg gennemgået adskillige kurser og workshops i personlige udvikling.

I mit arbejde som sexolog fokuserer jeg på de følgende emner: tantra, kærlighed, intime relationer, kropsbevidsthed, kommunikation, personlig udvikling, seksualitet og spiritualitet.

Her kan du se et udpluk af mine uddannelser og certificeringer:

 • Sexological Bodywork (ved Joseph Kramer, PhD.)
 • Sacred Sexual Practitioner & Educator (ved Deborah Taj Anapol, Crystal Dawn Morris, Matt Sinbad)
 • Urban Tantra Professional Training (ved Barbara Carrellas)
 • Visionary Coach and Creator (ved Soleira & Santari Green)
 • Tantra massage terapeut (ved European Academy of Somatic Education, Prag)

Martin giver følgende behandlinger: tantramassage og kropsterapi til kvinder, tantramassage og wellness til kvinder Yonimapping, Lær at give tantramassagesexolog sessioner samt alle tilbud til par. Han underviser naturligvis også på tantrabehandleruddannelsen, TBU.


10959650_10152589826091640_3525063111998140489_nMayanoa Schneider

Jeg er certificeret tantrabehandler fra CHAI sommeren 2015 og brænder for at arbejde med dybereliggende processer, som vedrører overgreb, sorg, frygt, skam og seksuel frigørelse. Jeg har mange års erfaring med 12-trinsarbejde og mange af mine livsværdier er funderet i principperne herfra. Jeg er desuden assistent på behandler uddannelsen i CHAI. Jeg er  veganer og spirituelt troende inspireret af buddhismen og Martinus' kosmologi og har arbejdet i flere år som frivillig i Støttecentret mod incest.

Mayanoa giver følgende behandlinger: tantramassage og kropsterapi til mænd samt tantramassage og wellness til mænd. Hun er desuden medhjælper på tantrabehandleruddannelsen, TBU.


1Malwina Tarka

Jeg er 30 år gammel og har polske rødder. Jeg har arbejdet med selvudvikling i mange år, bl. a. gennem tantra, shamanisme, psykoterapi, familieopstilling, meditation og den anerkendende metode fra positiv psykologi. Jeg blev certificeret tantra behandler hos CHAI i juli 2015 og har suppleret den uddannelse med en 2-årlig uddannelse fra Heart Tantra i Polen. Jeg har deltaget i internationale workshops og kurser i bla. Danmark, Polen, Sverige, England og Lituanien.

Malwina giver følgende behandlinger: tantramassage og kropsterapi til mænd samt tantramassage og wellness til mænd. Hun er desuden også medhjælper på tantrabehandleruddannelsen, TBU.


bebe40c8-ee7e-4f11-a93d-979fd161512cEvelyne Meyer

Jeg er uddannet fra den første årgang på CHAI’s tantrabehandleruddannelse i 2012 og har tidligere uddannet mig som healingsmassør, lydhealer og samtaleterapeut. Jeg har været i kvindegrupper de sidste 15 år og de sidste fem år været medhjælper i Dianas kvindegruppe Yoniversal Wisdom hos CHAI.

Jeg er 55 år og oplever en indre blomstring, som er blevet gødet af livets gang gennem lys og mørke, og som nu er i fuld udfoldelse i takt med, at jeg fordømmer mig selv mindre og accepterer den kvinde, jeg er. Mit speciale er kvinder i overgangsalderen, som jeg er passioneret optaget af - ligesom hele det kvindelige univers er en stor del af mit liv. Jeg bidrager med min kærlighed, mit hjerte, min nærvær og min omsorg for dig, som har brug for at blive mødt og rummet med dine følelser og hele dig - dig, som ikke skal fixes, dyrkes eller undertrykkes. Jeg ser det som min fornemste opgave at føre dig derhen, hvor du kan tage ejerskab for din krop. Behandlinger hos mig kan inkludere ur-lyde fra min egen stemme, syngeskål eller andre understøttende lyde. Du kan blive inviteret til at bruge din egen stemme, hvis dette føles rigtigt for dig. Lyd er en vibration, som kan virke healende på celleplan og er svært at beskrive. Den kan føre dig på en indre rejse, og den søger oftest derhen, hvor der er stagnationer. Du må derfor være indstillet på, at nogle af mine behandlinger forudsætter en åbning fra din side over for lyd, som naturligvis er tilpasset din sensitivitet.

Evelyne giver behandlingen yonihealing.


CHAI - Conscious Heart Awakening International

Århus, Danmark

10313338_10205376012615543_4417470577394867162_nCHAI har et tæt samarbejde med Kelvin Varst, som har TantraCenteret i Århus. Der tilbydes bl.a. Melting Monday. CHAI's Diana og Martin gæster også jævnligt Århus og faciliterer workshops og events. Følg med på hjemmesiden: www.tantracenteret.dk

Find os på Vestergade 43, 8000 Århus C

Sofia, Bulgarien

1497749_989676951049813_4057376984840057099_nCHAI's afdeling i Sofia, Bulgarien er under ledelse af Valentina Daneva.

Her afholdes workshops om tantra, åndedrætsterapi mv. med internationale undervisere samt Melting Monday.

Følg CHAI BULGARIA på Facebook.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *