Sexolog session

 

Vi er uddannede sexologer og terapeuter og tilbyder skræddersyede sessioner som alternativ til både psykoterapi og kropsterapi.  Typiske problemstillinger kan f.eks. være manglede sexlyst, overdreven "kontrol" og problemer med at give slip eller komme fra hovedet ned i kroppen, jalousi, problemer med intimitet og kropsberøring eller præstationsangst.

Faker du din orgasme? Overvejer du åbent parforhold? Vil du vide mere om din seksuelle anatomi? Vil du lære om seksuel energi? Eller har du andre spørgsmål om seksualitet, kærlighedsliv, intimitet eller andet, er du velkommen til at kontakte os.

1 time: DKK 950

For kvinder:            Bestil tid hos Diana                Bestil tid hos Martin

For mænd:              Bestil tid hos Diana                Bestil tid hos Martin

2 timer: DKK 1.800

For kvinder:            Bestil tid hos Diana                Bestil tid hos Martin

For mænd:              Bestil tid hos Diana                Bestil tid hos Martin

For par: 2 timer med en sexolog:  DKK 1.800

Bestil tid hos Diana

Bestil tid hos Martin

For par: 2 timer med to sexologer:  DKK 2.900

Bestil tid hos Diana og Martin


Forløb

Vi har ofte klienter med udfordringer, som man ikke lige bliver færdige med ved en enkelt behandling. Det er livstemaer, som kærligt skal angribes fra flere vinkler og over længere tid. I disse tilfælde har vores klienter haft stort udbytte af at lave kortere eller længere forløb, hvor de kommer rundt i en kombination af vores tilbud – eller i kombination med forløb hos andre terapeuter eller psykologer. Du kan derfor nu booke Diana til en 30 minutters session, hvor du fortæller om dine udfordringer, og hun – i samarbejde med dig, dine ønsker, behov og grænser – planlægger et forløb, som sikre, at du får dét, du har brug for.

Pris: 250 DKK

Bestil tid hos Diana 

(NB! Hvis du laver et længere forløb hos os er planlægningmødet gratis og fratrækkes prisen på forløbet (som ikke nødvendigvis betales samlet).

Diana og Martin er super professionelle og samtidig meget nærværende og kreative i deres undervisning, som har givet os en fantastisk ny mulighed i vores samvær som par og sexuelle partnere. Det kan varmt anbefales alle par at give hinanden og sig selv denne enestående mulighed, for at nå nogle dybder og højder i samværet og styrke nærværet og intimiteten i forholdet.

 

ZQ0O4595
ZQ0O4578
ZQ0O4534

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *