Tantra behandlinger og kropsterapi for kvinder

TANTRABEHANDLING

Hvad er en tantrabehandling hos os? Det er en terapiform, som egner sig til at arbejde med alle former for udfordringer indenfor seksualitet og kropsbevidsthed. Formålet er, igennem samtale, tantriske ritualer, og bevidst berøring, at genoprette et naturligt, energifyldt, afslappet og inspireret forhold til sin egen krop, seksualitet, og til intimitet i relationer. Ofte vil klienten nå dybe følelsesmæssige lag, og opleve en forløsning af både fysiske og psykiske blokeringer i løbet af sessionen. En tantrabehandling er en helkropsbehandling, som er unik blandt kropsterapiformer ved at have mulighed for at inkludere kønnet og bruge den seksuelle energi som et redskab til healing. Berøring af kønnet er et valg, som altid er dit, og du kan skifte mening så mange gange du har brug for undervejs.

En tantrabehandling hos CHAI/TantraZone differentierer sig fra mange andre tantrisk inspirerede tilbud ved at have et gennemtænkt og ufravigeligt etisk regelsæt (læs de etiske regler her)  samt mange års professionel erfaring bagved alt. Under behandlingen har du mulighed for at komme i dyb kontakt med din egen krop. Behandleren støtter og inspirerer dig på denne rejse, og giver også konkrete værktøjer til et sundere og mere lykkeligt kærlighedsliv.

Alle behandlinger skræddersys til din unikke situation i samarbejde med dig, og indledes med en grundig samtale, hvor vi afklarer din intention, dine behov, og dine grænser. Ud fra denne samtale vurderer behandleren, hvilke af de nedenstående metoder, der vil blive taget i brug.

Tantrabehandlinger gives af Martin Heese.

 

PRIS:
2 timer DKK 2150
3 timer DKK 2800

 

KLIPPEKORT:
5 behandlinger á 2 timer DKK  9500
5 behandlinger á 3 timer DKK 12500

 

TIDSBESTILLING:
Send en mail til tantra@tantrazone.dk eller send SMS eller ring telefon 26801046 (Martin) eller 25555136 (CHAI hovednummer)

 

ZQ0O4578
TantraZone
ZQ0O4534