Parforløb og Parterapi

 

 

Forskellige par har forskellige behov. Vi kan bedst vurdere, hvad der vil være passende for jer efter et personligt møde og en uforpligtende samtale. Vi starter med et møde, idet det er vigtigt for os at lære jer at kende, og dermed vurdere hvilket niveau vores samarbejde skal indpasses på.

Vi har mange års erfaring med terapi, coaching, undervisning, gruppeprocesser, kropsbehandling, tantra, tantramassage, og en meget stor værktøjskasse til hjælp for personlig og spirituel udvikling. Vi kan designe et forløb som passer præcis til jeres behov.

 


Parforløb: Et år med tantra

(Kan også tages intensivt på 6 måneder)

Forløbet “Et år med tantra” spænder over 12 måneder, hvor vi mødes hver anden måned. I bliver inspireret til en spændende og dyb rejse i kærligheden sammen, og vi arbejder med alt omkring sexliv og kommunikation i jeres kærlighedsrelation i et univers af kærlighed, bevidsthed, nærvær og intimitet.

Forløbet er til jer, som har erkendt, at kroppen skal med. Forløbet kan tages 'forebyggende' til jer, som gerne vil bringe jeres forhold til det næste niveau, eller det kan tages som løsning på reelle problemer i parforholdet. Som længden af forløbet antyder, er dette forløb ikke et quick-fix, men en proces.  Forløbet  vil hjælpe jer til at forstå hvordan en tantrisk tilgang kan give jer mere nærvær og gnist i hverdagen, give jer et bedre og mere tilfredsstillende sexliv, mestre seksuel energi og lære jer at kommunikere tantrisk - med kroppen og ikke kun fra hovedet.

Fordelene ved forløbets opbygning er bl.a. at I kan nå at integrere det lærte ind i mellem vores møder, hvor I også vil få hjemmeopgaver og øvelser. Derudover bliver I fulgt kærligt af os, så vi kan komme med gode råd og I kan rette ind, udforske nye sider af jeres forhold osv med os som kærlige ”rejseguides”.

Forløbet bliver skræddersyet til jer, men vil typisk indeholde:

 • Et første møde af ca. 1 times varighed (kan foregå live eller online), hvor vi hører nærmere om jer, jeres forhold, jeres udfordringer, jeres ønsker mv. samt aftaler datoer for fremtidige møder
 • Skræddersyet sessions med jer, som f.eks. kunne bestå af praktiske tantraøvelser, berøringsteknikker, parcoaching, kommunikationsværktøjer, parterapi, undervisning i tantriske principper og filosofi mv.

Pris 

Parforløb, 6 møder á 2 timer fordelt over 12 måneder samt et første møde af ca. 1 times varighed:  DKK 10.200

Forløbet kan betales over 4 rater á DKK 2550, mens depositum på DKK 1000 indbetales ved bestilling, som fratrækkes den sidste måneds betaling.

Bestil tid til 1-times introduktionsmøde ved at sende en mail til: tantra@tantrazone.dk

 Tantra parterapi forløb

Forløbet er et rigtigt godt alternativ til almindelig parterapi. Vi skræddersyr et forløb specielt til jer udfra jeres individuelle udfordringer, grænser og behov. Vi tager altid udgangspunkt i jeres særegne situation og behov - med respekt for jeres grænser. Indholdet kan derfor ikke beskrives på forhånd, men vil typisk indeholde tantra massage, praktiske øvelser, berøringsteknikker, kommunikationsværktøjer, ritualer, meditationer og meget mere. I får typisk hjemmeopgaver og øvelser, som I kan lege og eksperimentere med mellem møderne.

Dette forløb er en commitment til jer, som ønsker:

 • at integrere tantra og intimitet i jeres hverdag
 •  at give slip på gamle begrænsninger og finde frihed fra uhensigtsmæssige mønstre i parforholdet
 •  at blive mere nærværende i relationer
 •  at kommunikere tantrisk – både verbalt og non-verbalt
 •  at vælge den form for parforhold , som tjener jer bedst
 •  at tage imod og at overgive jer i tillid
 •  at forbinde sex med jeres hjerter og  bevidsthed
 •  at mærke seksuel værdighed og skønhed
 •  at opleve de mange måder at nyde, udtrykke og dele seksuel energi
 •  at nyde og rumme mere livsenergi
 •  at bringe tantriske ritualer ind i elskov
 •  at forlænge elskov og at lære at selvregulere og mestre seksuel energi
 •  at udvikle evnen til at slappe af i “high states of arousal”
 •  at komme væk fra hovedet, og ned i kroppen og dermed være åben for at opleve livet i nuet
 •  at vække dine sanser og få bedre følsomhed overfor berøring

Forløbet strækkes over tid og indeholder 5 sessioner à 4 timer, som kan fordeles, som det passer jer.

Tidsbestilling aftales via mail til tantra@tantrazone.dk eller telefon: 26801046 (Martin) eller 26274467 (Diana).


Pris for hele forløbet
:  DKK 19 000, dvs. 3800 DKK pr. gang.  (Hvis I vælger at betale hele beløbet fra starten får I DKK 3000  i rabat, altså i alt DKK 16000)

 

Bemærk: I er velkomne til at booke en intro samtale (kan foregå live eller online), hvis I har brug for at mødes, inden I tager den endelige beslutning. Intro samtalen er gratis, hvis I beslutter jer for et videre forløb. Hvis I ikke ønsker at fortsætte, koster introduktionsmødet DKK 500.

Martin og Diana komplementerer hinanden på smukkeste vis og deres læringsfællesskab gør, at der både er læring for krop og sjæl, for latter og alvor, for intellekt og det intuitive.

lanterne
TantraZone
ZQ0O4595