Parkursus, Parforløb og Parterapi

Skræddersyet Parkursus -
invitér din elskede på en kærlighedsrejse med Diana Diakova og Martin Heese -
parterapeuter, sexologer og tantralærere.

Kurset er individuelt, kan foregå i København, på Møn, online på Zoom eller eventuelt hjemme hos jer.

Forskellige par har forskellige behov. Vi kan bedst vurdere, hvad der vil være passende for jer efter et personligt møde og en uforpligtende samtale. Vi starter med et møde, idet det er vigtigt for os at lære jer at kende, og dermed vurdere hvilket niveau vores samarbejde skal indpasses på.

 

Vi har mange års erfaring med terapi, coaching, undervisning, gruppeprocesser, kropsbehandling, tantra, tantramassage, og en meget stor værktøjskasse til hjælp for personlig og spirituel udvikling.

 

Vi kan designe et forløb, som passer præcis til jeres behov.

 

Start med et gratis info - og planlægningsmøde, som foregår online. Send mail til tantra@tantrazone.dk med kort info om jer og telefonnummer. Så ringer vi jer op hurtigst muligt.

 

Eller ring til os på 25555136 og hør nærmere.

Kurset kan være 1/2 dag eller det kan sprede sig ud over flere møder i løbet af et år, alt efter om I:

 • ønsker inspiration og er nysgerrige efter at lære nye ting om hinanden (en enkelt session af 2, 3 , 4 timer - læs mere nedunder)
 • har et godt forhold, men ved, at der er plads til forbedringer (lille parforløb - læs mere nedunder)
 • forstår, at I har udfordringer og ønsker at genopbygge jeres forhold (store parforløb - læs mere nedunder)

Individuelle sessioner for par

Hvis I er nysgerrige og ønsker at lære nye ting om hinanden. Vi introducerer jer til hvordan Tantra kan være en vej til et stærkere og dybere forhold med hinanden. Vi kan også arbejde med konkrete problemstillinger under sessionen.

 

2 timer

med Diana og Martin

2.900 DKK

3 timer

med Diana og Martin

3.900 DKK

4 timer

med Diana og Martin

4.600 DKK

 

Tidsbestilling: Send mail til tantra@tantrazone.dk eller ring 26274467 (Diana) - 26801046 (Martin) - 25555136 (CHAI hovednummer)

Parforløb

 

Det lille Parforløb: Et år med tantra

(Kan også tages intensivt på 6 måneder)

Forløbet “Et år med tantra” spænder over 12 måneder, hvor vi mødes hver anden måned. I bliver inspireret til en spændende og dyb rejse i kærligheden sammen, og vi arbejder med alt omkring sexliv og kommunikation i jeres kærlighedsrelation i et univers af kærlighed, bevidsthed, nærvær og intimitet.

Forløbet er til jer, som har erkendt, at kroppen skal med. Forløbet kan tages 'forebyggende' til jer, som gerne vil bringe jeres forhold til det næste niveau, eller det kan tages som løsning på reelle problemer i parforholdet. Som længden af forløbet antyder, er dette forløb ikke et quick-fix, men en proces.  Forløbet  vil hjælpe jer til at forstå hvordan en tantrisk tilgang kan give jer mere nærvær og gnist i hverdagen, give jer et bedre og mere tilfredsstillende sexliv, mestre seksuel energi og lære jer at kommunikere tantrisk - med kroppen og ikke kun fra hovedet.

Fordelene ved forløbets opbygning er bl.a. at I kan nå at integrere det lærte ind i mellem vores møder, hvor I også vil få hjemmeopgaver og øvelser. Derudover bliver I fulgt kærligt af os, så vi kan komme med gode råd og I kan rette ind, udforske nye sider af jeres forhold osv med os som kærlige ”rejseguides”.

Forløbet bliver skræddersyet til jer, men vil typisk indeholde:

 • Et første møde af ca. 1 times varighed (kan foregå live eller online), hvor vi hører nærmere om jer, jeres forhold, jeres udfordringer, jeres ønsker mv. samt aftaler datoer for fremtidige møder
 • Skræddersyet sessions med jer, som f.eks. kunne bestå af praktiske tantraøvelser, berøringsteknikker, parcoaching, kommunikationsværktøjer, parterapi, undervisning i tantriske principper og filosofi mv.

Pris 

Parforløb, 6 møder á 2 timer fordelt over 12 måneder samt et første møde af ca. 1 times varighed:  DKK 13.800

(Betaling: Ved intromødet betales 3000 DKK. Ved hvert af de følgende 6 to-timers møder betales 1.800 DKK)

Bestil tid til 1-times introduktionsmøde ved at sende en mail til: tantra@tantrazone.dk

Eller ring til os:

25 555 136 (CHAI hovednummer)
2627 4467 (Diana)
2680 1046 (Martin)

 

Det store parforløb: Tantra terapi og udviklingsforløb for par

Forløbet er et rigtigt godt alternativ til almindelig parterapi. Vi skræddersyr et forløb specielt til jer udfra jeres individuelle udfordringer, grænser og behov. Vi tager altid udgangspunkt i jeres særegne situation og behov - med respekt for jeres grænser. Indholdet kan derfor ikke beskrives på forhånd, men vil typisk indeholde tantra massage, praktiske øvelser, berøringsteknikker, kommunikationsværktøjer, ritualer, meditationer og meget mere. I får typisk hjemmeopgaver og øvelser, som I kan lege og eksperimentere med mellem møderne.

Dette forløb er en commitment til jer, som ønsker:

 • at integrere tantra og intimitet i jeres hverdag
 •  at give slip på gamle begrænsninger og finde frihed fra uhensigtsmæssige mønstre i parforholdet
 •  at blive mere nærværende i relationer
 •  at kommunikere tantrisk – både verbalt og non-verbalt
 •  at vælge den form for parforhold , som tjener jer bedst
 •  at tage imod og at overgive jer i tillid
 •  at forbinde sex med jeres hjerter og  bevidsthed
 •  at mærke seksuel værdighed og skønhed
 •  at opleve de mange måder at nyde, udtrykke og dele seksuel energi
 •  at nyde og rumme mere livsenergi
 •  at bringe tantriske ritualer ind i elskov
 •  at forlænge elskov og at lære at selvregulere og mestre seksuel energi
 •  at udvikle evnen til at slappe af i “high states of arousal”
 •  at komme væk fra hovedet, og ned i kroppen og dermed være åben for at opleve livet i nuet
 •  at vække dine sanser og få bedre følsomhed overfor berøring

Forløbet strækkes over tid og indeholder 5 sessioner à 4 timer, som kan fordeles, som det passer jer.

Tidsbestilling aftales via mail til tantra@tantrazone.dk

Eller ring til os:

25 555 136 (CHAI hovednummer)
2627 4467 (Diana)
2680 1046 (Martin)


Pris for hele forløbet
:  DKK 23.000, dvs. 4.600 DKK pr. gang.  (Hvis I vælger at betale hele beløbet fra starten får I DKK 4000  i rabat, altså i alt DKK 19.000)

Start med et gratis info - og planlægningsmøde, som foregår online. Send mail til tantra@tantrazone.dk med kort info om jer og telefonnummer. Så ringer vi jer op hurtigst muligt. Eller ring til os på 25555136 og hør nærmere.

 

 • "Martin og Diana komplementerer hinanden på smukkeste vis og deres læringsfællesskab gør, at der både er læring for krop og sjæl, for latter og alvor, for intellekt og det intuitive."

 • "Efter mange skuffelser og udfordringer, var vi ved at give op. Vi blev anbefalet et par kursus med Diana og Martin og det reddede os. Nu er vi på vores 2. forløb hos dem, denne gang er det med fokus på at lære at give hinanden tantramassage. Vi er opløftet og inspireret, og kan ikke få nok af Diana og Martins visdom."

 • "Hold da op - der var meget vi lærte om os selv og hinanden - en hel ny verden har åbnet sig, og den er spændende, let og legende, men også dybt alvorlig og meningsfuld. Martin og Diana er top professionelle. Vi var i gode hænder og følte os mødt og støttet hele vejen igennem. Der var meget galt i vores parforhold, og havde vi ikke taget CHAIs kursus var vi sikkert gået fra hinanden."

 • "Vi er forelsket igen! Vores parforhold var godt og stabilt, men vi var fanget i hverdagens trummerum, hvor der ikke var tid og overskud til intimitet. Forløbet med Diana og Martin har givet os indsigter og redskaber, som er tilpasset vores livsstil. Tak!"

Etik, professionalisme - og hjerte

Diana og Martin er internationalt anerkendte parterapeuter, tantrabehandlere, tantralærere og somatiske sexologer med mange års erfaring indenfor bevidst integration af seksualitet, kropsbevidsthed, intimitet og spiritualitet. Deres fokusområder er også autentiske relationer og hjertekontakt.

Disse to pionerer er medstiftere af brancheforeningen Danske Tantramassører og -Behandlere, og de er kendt for deres høje etik og evne til at administrere deres kræfter ansvarligt. De lever for tantra, er uddannede fra verdens bedste skoler i tantra og sexologi, har afholdt mere end 1300 workshops og kurser og har tilsammen mere end 10.000 timers direkte behandlingserfaring. De har gjort en kæmpe forskel i utallige menneskers liv.

 

IMG_9367
ZQ0O4574
ZQ0O4595