Tantra behandlinger og kropsterapi for par

Tantramassage for par

Tre timer i sanseland, hvor du og din partner (eller veninde) ligger på hver sin opvarmede briks.  Vi tager som altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov og skræddersyr   jeres oplevelse med udgangspunkt i, hvem I er som par, og  respekt for jeres grænser.

Selve behandlingen indledes med et kort, smukt ritual og dernæst lægger du og din partner jer op på de opvarmede brikse. Her følger en vidunderlig massage, som kombinerer nærværet fra tantramassagen, klassiske sportsmassageteknikker, som løsner op for myoser og muskelspændinger, lange rytmiske strøg fra hawaiiansk lomi-lomi massage, balanceskabende tryk fra Japansk shiatsu og forløsende stræk fra thaimassagen.

Til at åbne sanserne bruger vi kærlige, omsorgsfuld berøring, blid musik, varme og kolde olier, fjer, silke m.m.

Vær  opmærksom på, at massagen ikke er velegnet for par, som har udfordringer eller problemer i parforholdet. I dette tilfælde er et tantraforløb mere velegnet. Hvis I er i tvivl, er I velkommen til at booke en samtale med os inden massagen.

Behandlingen gives af Martin og en kvindelig behandler.

2 behandlere, 3 timer: DKK 4.400

 

TIDSBESTILLING
Send en mail til tantra@tantrazone.dk eller telefon 26801046 (Martin) for at bestille tid

 


Forløb

Vi har ofte klienter med udfordringer, som man ikke lige bliver færdige med ved en enkelt behandling. Det er livstemaer, som kærligt skal angribes fra flere vinkler og over længere tid. I disse tilfælde har vores klienter haft stort udbytte af at lave kortere eller længere forløb, hvor de kommer rundt i en kombination af vores tilbud – eller i kombination med forløb hos andre terapeuter eller psykologer. Du kan derfor nu booke Diana eller Martin til en 30 minutters session, hvor du fortæller om dine udfordringer, hvor vi – i samarbejde med dig, dine ønsker, behov og grænser – planlægger et forløb, som sikrer, at du får dét, du har brug for.

Pris: 250 DKK

 

TIDSBESTILLING
Send en mail til tantra@tantrazone.dk eller telefon 26274467 (Diana) eller 26801046 (Martin) for at bestille tid

(NB! Hvis du laver et længere forløb hos os er planlægningmødet gratis og fratrækkes prisen på forløbet (som ikke nødvendigvis betales samlet).

 

ZQ0O4595
TantraZone
ZQ0O4578