Tantra behandling og kropsterapi for par

[et_pb_section admin_label=”section” background_image=”https://systemiskopstilling.dk/wp-content/uploads/2015/06/kl.jpeg” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”Row” make_fullwidth=”on” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Tantra behandling og kropsterapi for par

 

 

Parforløb og parterapi

Vi har forskellige forløb for par. Vi kan bedst vurdere, hvad der vil være passende for jer efter et personligt møde og en uforpligtende samtale. Vi starter med et møde, idet det er vigtigt for os at lære jer at kende, og dermed vurdere hvilket niveau vores samarbejde skal indpasses på.

par terapi 1Vi har mange års erfaring med terapi, coaching, undervisning, gruppeprocesser, kropsbehandling, tantra, tantramassage, og en meget stor værktøjskasse til hjælp for personlig og spirituel udvikling.

Vi kan designe et forløb som passer præcis til jeres behov. Bestil tid til 1-times introduktionsmøde ved at sende en mail til: tantra@tantrazone.dk

Pris per par-session á 4 timer med Diana & Martin: 3.600 DKK


Parforløb: Et år med tantra

(Kan også tages intensivt på 6 måneder)

Forløbet “Et år med tantra” spænder over 12 måneder, hvor vi mødes hver anden måned. I bliver inspireret til en spændende og dyb rejse i kærligheden sammen, og vi arbejder med alt omkring sexliv og kommunikation i jeres kærlighedsrelation i et univers af kærlighed, bevidsthed, nærvær og intimitet.

Forløbet er til jer, som har erkendt, at ‘snakketerapi’ ikke rækker. Nu skal kroppen med. Forløbet kan tages ‘forebyggende’ til jer, som gerne vil bringe jeres forhold til det næste niveau, eller det kan tages som løsning på reelle problemer i parforholdet. Som længden af forløbet antyder, er dette forløb ikke et quick-fix, men en proces.  Forløbet  vil hjælpe jer til at forstå hvordan en tantrisk tilgang kan give jer mere nærvær og gnist i hverdagen, give jer et bedre og mere tilfredsstillende sexliv, mestre seksuel energi og lære jer at kommunikere tantrisk – med kroppen og ikke kun fra hovedet.

Fordelene ved forløbets opbygning er bl.a. at I kan nå at integrere det lærte ind i mellem vores møder, hvor I også vil få hjemmeopgaver og øvelser. Derudover bliver I fulgt kærligt af os, så vi kan komme med gode råd og I kan rette ind, udforske nye sider af jeres forhold osv med os som kærlige ”rejseguides”.

Forløbet bliver skræddersyet til jer, men vil typisk indeholde:

  • Et første møde af ca. 1 times varighed, hvor vi hører nærmere om jer, jeres forhold, jeres udfordringer, jeres ønsker mv. samt aftaler datoer for fremtidige møder
  • Skræddersyet sessions med jer, som f.eks. kunne bestå af praktiske tantraøvelser, berøringsteknikker, parcoaching, kommunikationsværktøjer, parterapi, undervisning i tantriske principper og filosofi mv.

 Pris 

Parforløb, 6 møder á 2 timer fordelt over 12 måneder samt et første møde af ca. 1 times varighed:  10.200 kr.

Forløbet kan betales over 4 rater á 2550 Kr., mens depositum på 1000 DKK indbetales ved bestilling, som fratrækkes den sidste måneds betaling.

Bestil tid til 1-times introduktionsmøde ved at sende en mail til: tantra@tantrazone.dk

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar admin_label=”Sidebar” orientation=”left” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”off”] [/et_pb_sidebar][et_pb_gallery admin_label=”Gallery” fullwidth=”off” show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” background_layout=”light” auto=”off” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” caption_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” gallery_ids=”1783,1714,972″ gallery_orderby=”rand” posts_number=”3″] [/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]