Om Tantra behandling & Kropsterapi

 


En tantramassage er en holistisk kropsbehandling, som er velegnet til at arbejde med seksualitet og kropsbevidsthed. Hos TantraZone skræddersyes alle behandlinger ud fra klientens ønsker, behov og grænser. Gennem samtale, tantriske ritualer og bevidst berøring er formålet at (gen)oprette et afslappet og naturligt forhold til krop, seksualitet og intimitet. Ofte vil en klient komme ned i dybe følelseslag og opleve at få løsnet psykiske og fysiske blokeringer undervejs. Alle følelser, der kommer op undervejs i en behandling, er velkomne.

En tantra session kan inkludere berøring på intime zoner, hvor vi kan bruge den seksuelle energi som healingsværktøj. Vi arbejder ud fra et etisk værdisæt, som bl.a. handler om klare grænser og hjertelighed. Dem kan du læse mere om her.

Der kan desuden indgå oplæring, øvelser og hjemmeopgaver som et alternativ eller supplement til kropsbehandlinger.

Nedenfor kan du finde mere om de forskellige former for tantra behandling og kropsterapi, vi tilbyder:


Forløb

Vi har ofte klienter med udfordringer, som man ikke lige bliver færdige med ved en enkelt behandling. Det er livstemaer, som kærligt skal angribes fra flere vinkler og over længere tid. I disse tilfælde har vores klienter haft stort udbytte af at lave kortere eller længere forløb, hvor de kommer rundt i en kombination af vores tilbud – eller i kombination med forløb hos andre terapeuter eller psykologer. Du kan derfor nu booke Diana til en 30 minutters session, hvor du fortæller om dine udfordringer, og hun – i samarbejde med dig, dine ønsker, behov og grænser – planlægger et forløb, som sikre, at du får dét, du har brug for.

Pris: 300 DKK

(NB! Hvis du laver et længere forløb hos os er planlægningmødet gratis og fratrækkes prisen på forløbet (som ikke nødvendigvis betales samlet).

 

ZQ0O4595
TantraZone
lanterne