Tantra massage og wellness

 

Tantramassage er en holistisk kropsbehandling og formålet er - gennem samtale, tantriske ritualer og bevidst berøring – at (gen)oprette et afslappet og naturligt forhold til krop, seksualitet og intimitet. Alle følelser, der kommer op undervejs, er velkomne og vil blive mødt med hjertelighed og respekt. Behandleren støtter, inspirerer og giver konkrete redskaber til klienten for et sundere og gladere kærlighedsliv.

 

Gennem tantramassage åbnes modtagerens hjerte,  kroppen vækkes og healing kan foregå. Enhver berøring er ladet med nærvær og er intuitiv, dvs. består af de berøringer, der føles rigtige lige i øjeblikket, i kombination med særlige teknikker. I visse behandlinger (og altid efter aftale) kan der indgå berøring på intime zoner, hvor vi udnytter den seksuelle energi som healingsværktøj. Der kan desuden indgå oplæring og øvelser som et alternativ eller supplement til kropsbehandling.

Hos TantraZone er etikken i højsædet, og i alt, hvad vi foretager os, har vi fokus på sunde grænser og hjertelighed. Læs mere om vores etiske regelsæt her.
Nedenfor kan du finde mere om de forskellige former for tantramassage og wellness, vi tilbyder:

Tantramassage og wellness til kvinder

Tantramassage og wellness til mænd

Tantramassage og wellness til par


Forløb

Vi har ofte klienter med udfordringer, som man ikke lige bliver færdige med ved en enkelt behandling. Det er livstemaer, som kærligt skal angribes fra flere vinkler og over længere tid. I disse tilfælde har vores klienter haft stort udbytte af at lave kortere eller længere forløb, hvor de kommer rundt i en kombination af vores tilbud – eller i kombination med forløb hos andre terapeuter eller psykologer. Du kan derfor nu booke Diana til en 30 minutters session, hvor du fortæller om dine udfordringer, og hun – i samarbejde med dig, dine ønsker, behov og grænser – planlægger et forløb, som sikre, at du får dét, du har brug for.

Pris: 300 DKK Bestil tid hos Diana 

(NB! Hvis du laver et længere forløb hos os er planlægningmødet gratis og fratrækkes prisen på forløbet (som ikke nødvendigvis betales samlet).

 

 

Vil du lære at give tantramassage?    Læs mere >>

ZQ0O4595
lanterne
ZQ0O4578

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *