Tantra massage & wellness for par

 

Tantramassage for par

Tre timer i sanseland, hvor du og din partner (eller veninde) ligger på hver sin opvarmede briks.  Vi tager som altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov og skræddersyr jeres oplevelse med udgangspunkt i, hvem I er som par, og  respekt for jeres grænser.

Selve behandlingen indledes med et kort, smukt ritual og dernæst lægger du og din partner jer op på de opvarmede brikse. Her følger en vidunderlig massage, som kombinerer nærværet fra tantramassagen, klassiske sportsmassageteknikker, som løsner op for myoser og muskelspændinger, lange rytmiske strøg fra hawaiiansk lomi-lomi massage, balanceskabende tryk fra Japansk shiatsu og forløsende stræk fra thaimassagen.

Til at åbne sanserne bruger vi kærlige, omsorgsfuld berøring, blid musik, varme og kolde olier, fjer, silke m.m.

Vær  opmærksom på, at massagen ikke er velegnet for par, som har udfordringer eller problemer i parforholdet. I dette tilfælde er et tantraforløb mere velegnet. Hvis I er i tvivl, er I velkommen til at booke en samtale med os inden massagen.

Behandlingen gives afMartin og en kvindelig behandler.

2 behandlere, 3 timer: DKK 4.400

 

TIDSBESTILLING
Send en mail til tantra@tantrazone.dk eller telefon 26801046 (Martin) for at bestille tid


Tantramassage de Luxe til par

En oplevelse for livet – fire timer i paradis med din elskede! Dette er den ultimativ forkælelse: varme hænder, champagne, eksotisk frugt og smeltet chokolade i skøn forening.

Denne behandling er en længere luksusudgave af tantramassage for par – en hel formiddag eller eftermiddag i forkælelse og nydelse.

Vi tager som altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov og skræddersyr jeres oplevelse med udgangspunkt i, hvem I er som par, og respekt for jeres  grænser.

Det er en 4-timers session, som starter med en samtale. Under samtalen tilbyder vi eksotisk te og frugt. Vi indleder selve behandlingen med et kort, smukt ritual og dernæst lægger du og din partner jer op på de varme brikse. Her følger en vidunderlig massage, som kombinerer nærværet fra tantramassagen, klassiske sportsmassage teknikker, som løsner op for myoser og muskelspændinger, lange rytmiske strøg fra hawaiiansk lomi-lomi massage, balanceskabende tryk fra Japansk shiatsu og forløsende stræk fra thaimassagen.

Til at åbne sanserne bruger vi kærlige, omsorgsfuld berøring, blid musik, varme og kolde olier, fjer, silke m.m.

Efter massagen får I et privat øjeblik i jeres egen lille hule til at vende tilbage til den virkelige verden, hvor vi serverer champagne og en æstetisk servering af frugt drizzled i chokolade.

Ren forkælelse for par og en uforglemmelig oplevelse, som understøtter jeres kærlighedsforhold og bringer ny inspiration og dybde til jeres samvær.

Behandlingen gives af Martin og en kvindelig behandler.

2 behandlere, 4 timer: DKK 5.200

 

TIDSBESTILLING
Send en mail til tantra@tantrazone.dk eller telefon 26801046 (Martin) for at bestille tid

 

ZQ0O4578
ZQ0O4594
IMG_9367